Приватні лікарі Києва

Корбут Надія Миколаївна
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань ЛОР органів, дихальної системи, інфекційних хворобах. Більше 10-ти років Надія Миколаївна працювала на дитячій невідкладній допомзі. Практикувала свої навички в Варшаві і Лівії.
Лікар працює з дітьми-аутистами, в процесі роботи застосовує і розробляє особистісні методики, тестові методики, розвиваючі ігри. Спеціалізується на проблемах підліткового віку, займається корекцією порушення мови і поведінкових відхилень. Є кандидатом психологічних наук
Інна Олександрівна спеціалізується на діагностиці та терапії ендодонтичних, пародонтологічних захворювань. Проводить відбілювання зубної емалі, застосовуючи новітні технології в стоматологічній практиці
Наталія Олександрівна - лазерний хірург, який спеціалізується на лікуванні патологій очей. За час практичної діяльності провела тисячі операцій підвищеної складності, таких як відшарування сітківки, діабетична ретинопатія, крововилив в склоподібне тіло.
Олександр Борисович займається проведенням мануальної терапії, рефлекторної терапії, різних масажів, профілактикою і реабілітацією після захворювань і т.д.
Петро Вадимович спеціалізується на лікуванні інфекцій, нейроінфекцій, гельмінтів, вірусних гепатитів. Веде консультативний прийом, проводить діагностику, в тому числі диференціальну діагностику для виявлення інфекційних захворювань (TORCH-інфекцій, бореліозу і інших).
Євген Вікторович спеціалізується на проведенні різних видів масажу при болях в спині, шиї, остеохондрозі, вегето-судинної дистонії. Лікар проводить дитячий масаж, лікувальний, спортивний, антицелюлітний масаж т.д.
Неля Юріївна - лікар-дерматолог, косметолог. Проводить контурну пластику, ботулінотерапію, мезотерапію, біоревіталізацію, пілінги і процедури по догляду.
Лікар Храмов Ігор Ігорович вищу кваліфікаційну категорію по офтальмології. Спеціалізується на хірургічному лікуванні катаракти, глаукоми, вітреоретинальної патології і ексімерлазерної корекції аномалій рефракції (короткозорість, далекозорість, астигматизм). Займається діагностикою та лікуванням кератоконуса. Володіє всіма методиками апаратної діагностики і лазерними методами лікування захворювань сітківки
Займається діагностикою та лікуванням захворювань сечостатевої системи у чоловіків і жінок. Володіє усіма методиками інструментальної діагностики урологічних захворювань. Проводить медикаментозне лікування хвороб, викликаних порушеннями в роботі сечостатевих систем (сечокам'яній хворобі, гіперплазії передміхурової залози, ІПСШ, гострих запальних захворювань нирок тощо). Виконує малі урологічні операції (операція Бергмана Вінкельмана, операція Іваніссевіча, меатотомія, циркумцизія).