Приватні лікарі Києва

Гаєвська Галина Володимирівна
Галина Володимирівна діагностує і проводить лікування безпліддя, ендокринних порушень у жінок, статевих інфекції, займається плануванням вагітності. Також спеціалізується на виявленні причин неможливості виношування вагітності і предгравідарній підготовці (підготовкою до вагітності).
Харків, вул. Роганська, 3
Стоматолог-терапевт, спеціалізується на проведенні відбілювання і прямої реставрації зубів, мікропротезуванні, а також ендодонтичного лікування.
Доктор Ковалеренко є кваліфікованим рентгенологом, лікарем ультразвукової діагностики з досвідом клінічної практики, включаючи досвід в хірургічних маніпуляціях під контролем УЗД. Авторству Лілії Сергіївни належить більше 5 опублікованих наукових робіт в галузі медицини.
Доктор Козлова С.М. виконує всі види функціональних досліджень роботи серця і судин, включаючи діагностику за допомогою ультразвуку (ЕхоКГ), аналіз змін ритму серця (кардіоінтервалографію), звичайну електрокардіографію та безліч інших досліджень.
Лікар Нагієва С.А. anti-age терапевт, гастроентеролог. Спеціалізується на терапії травних порушень і патологічних станів хронічного перебігу. Севіль Алієвна займається також і терапією гепатобіліарної системи (хвороби печінки, жовчнокам'яна хвороба)
Олеся Олександрівна в роботі використовує методики когнітивно-поведінкової психотерапії, ігротерапії, казкотерапії, метафоричних карт, арт-терапії. Ольшевська О. А. займається психологічним вивченням у школярів вищих психічних функцій, проводить психокорекцію у дітей, психодіагностику дитячо-батьківських відносин.
Ангеліна Анатоліївна - лікар-кардіолог першої кваліфікаційної категорії. У професійні інтереси доктора входить діагностика порушень роботи серця, терапія гострих і хронічних захворювань серцево-судинної системи.
Дарія Олегівна проводить психологічне консультування для дорослих і дітей. Пропонує психологічний супровід післяпологового періоду та під час вагітності. Допомагає впоратися з особистісними проблемами і важкими емоційними станами (депресія, тривога, панічні атаки).
Лікар логопед Юлія Євгенівна Фролова 10 років працює з маленькими пацієнтами. Її спеціалізація - логопедична дефектологія. Доктор входить в Асоціацію педагогів дефектологів України. Юлія Євгенівна проводить логопедичний масаж, артикуляційну гімнастику, постановку і автоматизацію звуків і розгальмовування мови.
Львів, вул. Панча, 5
Мар’яна Ярославівна спеціалізується на сучасних методах діагностики, лікування захворювань органа зору. Проводить корекцію аномалій рефракції, терапію запальних захворювань ока та придатків, хвороб сітківки, зорового нерва.