Я лікарка-педіатриня. Радію, що працюю з дітьми, що можу допомагати маленьким пацієнтам бути здоровими, а батькам спокійними. Вмію знайти спільну мову з маленькими пацієнтами та їх батьками.
Я лікар-педіатр, консультант з грудного вигодовування та сну. В своїй практиці користуюсь доказовими джерелами, посилаюсь на сучасні протоколи. Регулярно беру участь у наукових медичних конгресах, майстер-класах.
Тетяна Валеріївна лікар-педіатр, дитячий ендокринолог. Лікує захворювання дихальної системи, шлунково-кишкового тракту, сечовидільної системи, захворювання щитоподібної залози,
цукровий діабет 1-2 типу, захворювання надниркових залоз, передчасне статеве дозрівання.
Досвідчений лікар-анестезіолог здійснює респіраторну підтримку, включаючи апаратну вентиляцію легенів, провідникову анестезію периферичних нервів. Виконує катетеризацію сечового міхура, інтубацію трахеї, аутогемотерапію, пункції внутрішніх органів та інші маніпуляції інтенсивної терапії
Лікар-стоматолог ендодонтист
6 років досвіду роботи
Спеціалізація:
Професійна діагностика та лікування кореневих каналів зубів.
Освіта та підвищення кваліфікації:
Закінчив профільну стоматологічну освіту, постійно вдосконалює знання та навички, проходячи курси з ендодонтії та сучасних методів лікування зубів. Брав участь у курсах під керівництвом провідних спеціалістів.
Професійний підхід:
Індивідуально підходить до кожного пацієнта, використовує сучасні технології та матеріали для забезпечення максимально якісного та безболісного лікування.
Наголюк Ольга –лікар-педіатр та консультантка з питань грудного вигодовування. Більше 5 років турбується про здоров’я ваших малюків, має досвід роботи з рідкісними захворюваннями, оскільки працювала в НДСЛ Охматдит. Індивідуальний підхід і чуйність до кожного малюка – основа в роботі.
Юрій Володимирович відомий своїм:
Відповідальним ставленням до роботи: Він завжди ставить на перше місце безпеку та комфорт своїх пацієнтів.
Чесністю та відкритістю: Він завжди чітко пояснює пацієнтам всі аспекти процедури та відповідає на будь-які їхні запитання.
Високим рівнем професіоналізму: Він володіє глибокими знаннями та навичками в ендоскопії та хірургії.
Індивідуальним підходом до кожного пацієнта: Він розуміє, що кожен пацієнт унікальний і потребує особливого підходу.
Якщо вам потрібна ендоскопічна діагностика або лікування, Юрій Володимирович Нерущенко - це лікар, якому ви можете довірити своє здоров'я.