Лікар-рентгенолог, проводить діагностику, лікування і профілактику остеопорозу, а також інших патологій кістково-м'язової системи. Учасник міжнародних конференцій з проблеми остеопорозу і клінічної денситометрії
В Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика отримав спеціальність стоматолога. Роман Сергійович – фахівець в області терапевтичної стоматології. Надає всі види терапевтичної допомоги: проводить профілактичний огляд, діагностує стадію захворювання зубів та підбирає коректне лікування. Завжди бере до уваги існуючі світові стандарти, займається лікуванням таких захворювань як карієс, пульпіт, періодонтит.
Яна Романівна виявляє та лікує різні захворювання пародонту, застосовує комплексний підхід до лікування захворювань ясен і зубів, проводить професійну гігієну ротової порожнини та завжди консультує пацієнтів щодо правил подальшої домашньої гігієни. Володіє основами ручного скейлінгу, знаннями з використання гіалуронової кислоти в стоматології. Лікарка якісно проводить діагностичні процедури для підтвердження чи виключення захворювань пародонту, вчить пацієнтів правильному догляду за зубами, рекомендує і підбирає засоби гігієни за порожниною рота.
Костюк Юлія Ігорівна – лікар ультразвукової діагностики з досвідом у педіатрії та дитячій онкології. Проводить точну й швидку діагностику органів черевної порожнини, щитоподібної залози, сечовидільної системи, передміхурової залози та інших внутрішніх органів. Працює за сучасними протоколами, відповідально ставиться до кожного обстеження. Завдяки досвіду та уважності лікаря ви отримаєте достовірні результати обстеження.
Денис Сергійович спеціалізується на реабілітації та відновлювальному лікуванні хворих на ортопедичний профіль,
травматологічного профілю, неврологічного профіля. Володіє методиками ЛФК, фізіотерапії, кінезіотейпування
Я лікар, який прагне зробити ваше здоров’я зрозумілим та керованим. У своїй практиці я керуюсь міжнародними рекомендаціями та доказовою медициною, щоб забезпечити ефективне та безпечне лікування. Моя мета – не просто вилікувати симптоми, а допомогти вам зрозуміти причини проблем і разом знайти найкраще рішення для вашого здоров’я.
Лікар спеціалізується на дерматовенерології. Проводить фотолікування, лазерну епіляцію, і шліфування, видалення судин, фотолікування для усунення пігментації, видалення татуювань, мезотерапію та інші процедури
Аліна Віталіївна - лікар ортодонт. Спеціалізується на профілактиці зубощелепних аномалій у дітей, лікуванні патологій прикусу у дітей та підлітків знімною та незнімною ортодонтичною апаратурою. Проводить ортодонтичне лікування різними видами брекет систем, виправлення прикусу за допомогою
прозорих кап та інше. Веде прийом дорослих та дітей з 3 років.