Лікар займається діагностикою та лікуванням таких захворювань, як остеохондроз, артроз, артрит, міжхребцеві протрузії та грижі, брахіалгія,
торакалгія, м’язово-тонічний синдром, імпіджмент синдром, гіпертонічний синдром, ХОЗЛ ( хронічне обстуктивне захворювання легенів), кіфотична хвороба, сколіотична хвороба.
Досвід роботи - 7 років. Освіта та професійний розвиток: 2018р.- закінчила Національний Київський Університет імені Т.Г.Шевченка, біологічний факультет, магістр,спеціальність “Генетика», 2019р.- пройшла спеціалізацію на кафедрі лабораторної генетики НМАПО імені П.Л.Шупика, Член Европейської Асоціації Репродуктивної Медицини (ESHRE), Член Української асоціації репродуктивної медицини (УАРМ). Володіння всіма сучасними методами клінічної ембріології: IVF, ICSI, біопсія трофектодерми, допоміжний лазерний хетчинг, кріоконсервація еякуляту та тканини яєчка, вітрифікація та розморожування ооцитів та ембріонів.
Кваліфікований лікар загальної практики - сімейної медицини Займається лікуванням та профілактикою найбільш поширених захворювань, здійснює проведення профілактичних щеплень, веденням медичної документації та наданням психологічної допомоги.
Я лікар - педіатр, неонатолог та лікар УЗ-діагностики. Мій досвід в педіатрії - 8 років. З них 6 років працюю в ДУ “ІПАГ ім. О.М. Лук’янової НАМН України” в реанімації новонароджених, а також у відділенні виходжування та реабілітації немовлят. В своїй практиці користуюсь сучасними доказовими джерелами, постійно вдосконалюю свої знання, відвідуючи конференції, майстер-класи.
Я лікар-педіатр, консультант з грудного вигодовування, нутриціолог. У своїй роботі користуюсь лише доказовими джерелами інформації, керуюсь сучасними дослідженнями, беру участь у медичних конференціях, конгресах. Знаю, що найкращі ліки проти страхів це сучасна інформація, яку розповідають зрозумілою мовою
Володимир Володимирович - лікар стоматолог-хірург. Спеціалізується на видаленні зубів, малоінвазивних методиках атипового видалення зубів мудрості, ретинованих зубах. Проводить зубозберігаючі операції, пластику м'яких тканин, одноетапні та двоетапні імплантації, кістково-пластичні операції та ін.