Спеціалізується на діагностиці та лікуванні алергічних захворювань у дітей з народження: атопічного дерматиту, харчової алергії, алергічного риніту, бронхіальної астми. Надає консультації з питань догляду за дитиною, вигодовування, прикорму, частих застуд, а також порушень росту та розвитку.
Кованова Ганна — головний лікар, стоматолог-терапевт, ендодонтист, ортопед, пародонтолог. Лікар займається веденням складних пацієнтів, складанням комплексних планів лікування, проводить естетичну і функціональну тотальну реабілітацію порожнини рота
Моя практика базується на індивідуальному підході до кожного пацієнта. Я застосовую перевірені та сучасні методи лікування, які доступні кожному. Адже здорові зуби – це ключ до високої якості життя.
Вадим Ігорович є лікарем, який завжди комплексно підходить до лікування своїх пацієнтів, використовуючи весь арсенал сучасних інструментів і матеріалів: лікування зубів під мікроскопом, відбілювання зубів ZOOM 4, художня реставрація зубів. Спеціаліст, який пройшов десятки симпозіумів і вебінарів, освоїв різні методики лікування та працює не покладаючи рук, активно дбаючи про самовдосконалення й розвиток своїх професійних навиків. Уважний та відповідальний лікар, віддано люблячий стоматологічну справу, завжди доброзичливий до своїх пацієнтів. Вадим Ігорович знає як забезпечити здоров'я зубам на тривалий час, усунувши дискомфорт і біль, та подарувати своїм пацієнтам відчуття радості й задоволення.
Лікар спеціалізується на терапевтичній та дитячій стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: зубний камінь, пародонтоз, гінгівіт, карієс, періодонтит, пульпіт, стоматит. Веде прийом для дітей від народження