Сторінка 287: Приватні лікарі Києва

Лікар Фізіотерапевт Сотник  Антон  Олександрович на Doc.ua
Консультація
Практикує мануальну та фізичну терапію, фізіотерапію та реабілітацію. Студент 5 курсу НМУ ім. О. О. Богомольця.
Лікар Невролог, Педіатр Пащеківська  Оксана  Сергіївна  на Doc.ua
Консультація
У 2022 році закінчила Харківський національний медичний університет. У 2024 році - інтернатуру з педіатрії. У 2025 році - пройшла цикл спеціалізації з дитячої неврології. Працюю лікарем-педіатром та дитячим неврологом в НДСЛ «Охматдит», відділення стаціонару. Особисті якості: доброзичливість, порядність, цілеспрямованість, стресостійкість, готовність навчатися новому. Володію комунікативними навичками та вмінням працювати в колективі. Навчаючись в університеті та інтернатурі, я брала участь у багатьох міжнародних медичних конференціях із написанням наукових робіт (в Україні та закордоном). Зараз регулярно відвідую медичні конференції, майстер-класи для вдосконалення професійних знань та навичок. Є частиною команди Ukrainian Pediatric Platform, проєкт-менеджер, пишу дописи, статті, перекладаю гайдлайни з іноземних джерел.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед, Стоматолог-терапевт Серховець Леонід Олексійович на Doc.ua
Консультація
Лікар-гігієніст, що спеціалізується на терапевтичній та ортопедичній стоматології.
Лікар Стоматолог Карапетян Ліана Сергіївна на Doc.ua
Консультація
Лікар-гігієніст із сучасним підходом до профілактики та підтримуючого лікування. Пройшла навчання в провідних фахівців естетичної реставрації. Володіє методиками ручного скейлінгу, комплексного гігієнічного прийому та працює з пацієнтами для збереження здоров’я ясен і зубів на всіх етапах лікування.
Лікар Стоматолог Саргсян Гоар Григорівна на Doc.ua
Консультація
Лікар-гігієніст із сучасним підходом до профілактики та підтримуючого лікування. Пройшла навчання в провідних фахівців з пародонтології та естетичної реставрації. Володіє методиками ручного скейлінгу, комплексного гігієнічного прийому та працює з пацієнтами для збереження здоров’я ясен і зубів на всіх етапах лікування.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-терапевт Михалевич Ілля Олегович на Doc.ua
Консультація
Лікар Михалевич Ілля Олегович, спеціалізується на професійній гігієні під час лікування пародонту та веденні пацієнтів після імплантації. Пройшов навчання у Dental Space. Володіє сучасними техніками реставрації фронтальних і бокових зубів, ефективно поєднує естетику та функціональність у лікуванні. Працює з акцентом на профілактику, здоров’я ясен і довготривалий результат.
Лікар Стоматолог-терапевт Шаленко Вікторія Сергіївна на Doc.ua
Консультація
Лікар-стоматолог з фокусом на реставрації фронтальних і бокових зубів, професійній гігієні при лікуванні пародонту. Активно розвивається у дитячій стоматології, бере участь у профільних конференціях і семінарах.
Лікар Психіатр Сокальська Юлія Зенонівна  на Doc.ua
4.0
Амбулаторний лікар-психіатр, який працює в сучасному біопсихосоціальному підході, орієнтований на персоналізоване лікування.
Лікар Психіатр Задорожко Маргарита Анатоліївна на Doc.ua
4.0
Мене звати Маргарита. Пані психіатр, консультантка у техніках КПК, членкиня УАКПТ. У своїй роботі поєдную емпатійне слухання, доказові методи лікування, повагу до ваших цінностей і ритму. Моя мета – допомогти знайти власний шлях і спиратися на внутрішні ресурси. Я працюю з повагою до унікальності кожної людини, її темпу, болю, радості та мрій. Бо вірю, навіть невеликі зміни в одній людині можуть стати початком великих змін у світі. Відгуки моїх клієнтів підтверджують: одужання можливе, зміни реальні, а шлях до себе – доступний! І я тут, щоб пройти його поруч з вами, підтримати та допомогти.
Лікар Дерматовенеролог, Дерматоонколог Зубок   Олександра Сергіївна на Doc.ua
4.0
Володіє глибокими медичними знаннями, вміння ставити точний діагноз і приймати рішення, доброзичлива, уважна та відповідальна. Може консультувати англійською мовою.