Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Фізіотерапевт Колодійчук Андрій Анатолійович на Doc.ua
Лікар Анестезіолог, Терапевт Гайдаренко Тетяна  Анатоліївна на Doc.ua
Медицина для мене - це безперервний розвиток та рух вперед, можливість постійно дізнаватись щось нове, допомагати тим, хто дійсно того потребує.
Лікар Алерголог, Сімейний лікар Іваненко Олександра Назарівна на Doc.ua
Чому я працюю лікарем? Тому що мене завжди захоплювали можливості людського організму, медицина як наука в цілому, а також можливість поліпшувати рівень життя людей шляхом покращення їх самопочуття, зменшення болю та налагодження роботи організму.
Лікар Педіатр, Терапевт, Сімейний лікар Растягаєва Оксана Олександрівна на Doc.ua
Лікар займається лікуванням респіраторних органів(ГРВІ, пневмонія, бронхіт, ХОЗЛ, астма), розладів ШКТ(гастрит, диспепсія, виразкова хвороба, ГЕРХ), серцево-судинних захворювань( Гіпертонії, дисліпідемії), ендокринних захворювань (ЦД 2 типу), підбирає індивідуальні програми лікування, консультативний прийом, проводить ЕКГ, огляд, діагностику, підбір схеми лікування, вакцинацію
Лікар Офтальмолог Жмурик  Костянтин  Васильович на Doc.ua
Mолодий і перспективний офтальмолог, який займається консультацією та діагностикою дорослих. Спеціалізується на аметропії, патологіях переднього та заднього відрізка ока. Постійно розвивається у своїй професії, активно виступає на офтальмологічних конференціях і бере участь у наукових заходах, застосовуючи найсучасніші методи лікування та діагностики для своїх пацієнтів.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Лежньова Юлія  Віталіївна на Doc.ua
Мене звати Лежньова Юлія Віталіївна, я лікар акушер-гінеколог та спеціаліст із ультразвукової діагностики. ????‍⚕️ Здобула медичну освіту в Донецькому національному медичному університеті в 2020 році Мій професійний шлях — це постійний розвиток і вдосконалення. У своїй роботі я спираюсь на принципи сучасної доказової медицини, щоб забезпечити найкращий підхід до здоров’я пацієнтів.
Лікар  Мартинов  Ігор  Юрійович на Doc.ua
Лікар Акушер-гінеколог Куліков Ігор Олександрович на Doc.ua
Лікар Ортодонт Тиртична Вероніка Ігорівна на Doc.ua
Лікар-ортодонт проводить лікування дітей та дорослих
Лікар Стоматолог Пономаренко Юлія Сергіївна на Doc.ua
Лікар стоматолог-пародонтолог, спеціалізується на лікуванні захворювань ясен. У своїй практиці використовує хірургічне та консервативне лікування пародонтиту. Цікавиться новітніми тенденціями в області діагностики і лікування захворювань ясен