Чому я працюю лікарем? Тому що мене завжди захоплювали можливості людського організму, медицина як наука в цілому, а також можливість поліпшувати рівень життя людей шляхом покращення їх самопочуття, зменшення болю та налагодження роботи організму.
Mолодий і перспективний офтальмолог, який займається консультацією та діагностикою дорослих. Спеціалізується на аметропії, патологіях переднього та заднього відрізка ока. Постійно розвивається у своїй професії, активно виступає на офтальмологічних конференціях і бере участь у наукових заходах, застосовуючи найсучасніші методи лікування та діагностики для своїх пацієнтів.
Мене звати Лежньова Юлія Віталіївна, я лікар акушер-гінеколог та спеціаліст із ультразвукової діагностики. ????⚕️
Здобула медичну освіту в Донецькому національному медичному університеті в 2020 році
Мій професійний шлях — це постійний розвиток і вдосконалення. У своїй роботі я спираюсь на принципи сучасної доказової медицини, щоб забезпечити найкращий підхід до здоров’я пацієнтів.
Лікар стоматолог-пародонтолог, спеціалізується на лікуванні захворювань ясен. У своїй практиці використовує хірургічне та консервативне лікування пародонтиту. Цікавиться новітніми тенденціями в області діагностики і лікування захворювань ясен