Тамерлан Усманович проводить операції в напрямку реконструктивної та косметичної пластики. Лікар здійснює блефаропластику, фейсліфтинг, ринопластику, отопластику, ліпосакцію, мастопексію тощо. Брав участь в телепроектах каналів СТБ ( «Я Соромля свого тела. 1 сезон»), 1 + 1 ( «Поверніть мені красу. 1 сезон») и ТРК Україна ( «Моє нове життя»).
Ірина Ігорівна спеціалізується на терапії, сімейній медицині та гастроентерології. Лікар проводить
діагностику та лікування covid-19, оформлення covid-19 сертифікатів вакцинації, консультування щодо модифікації способу життя, рекомендації щодо здорового харчування, складання плану скринінгових та chek-up досліджень відповідно до віку та анамнезу, онлайн-консультації щодо всіх проблем зі здоров’ям, які можна вирішити дистанційно, реєстрацію та розшифровування електрокардіограми, спірометрію, УЗД черевної порожнини, УЗД щитовидної залози, УЗД легень, ехокардіографію. Ірина Ігорівна займається лікуванням захворювань верхніх та нижніх дихальних шляхів, хвороб внутрішніх органів, органів сечо-видільної системи, тощо.
Ольга Юріївна - спеціалізується на гінекології та акушерстві. Проводить консультативний прийом акушер-гінеколога, в тому числі розширені консультації з питань вагітності, ультразвукове дослідження (УЗД) органів малого таза, щитовидної залози, фолікулометрію, цервікометрію. Займається лікуванням захворювань жіночих статевих органів.
Також виконує плазмотерапію (Platelet-Rich-Plasma Therapy, PRP) та гіалуронотерапію ( для вирішення функціональних післяпологових та вікових проблем).
Чому я працюю лікарем? Тому що мене завжди захоплювали можливості людського організму, медицина як наука в цілому, а також можливість поліпшувати рівень життя людей шляхом покращення їх самопочуття, зменшення болю та налагодження роботи організму.