Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Лежньова Юлія  Віталіївна на Doc.ua
Мене звати Лежньова Юлія Віталіївна, я лікар акушер-гінеколог та спеціаліст із ультразвукової діагностики. ????‍⚕️ Здобула медичну освіту в Донецькому національному медичному університеті в 2020 році Мій професійний шлях — це постійний розвиток і вдосконалення. У своїй роботі я спираюсь на принципи сучасної доказової медицини, щоб забезпечити найкращий підхід до здоров’я пацієнтів.
Лікар  Мартинов  Ігор  Юрійович на Doc.ua
Лікар Педіатр Полозюк Олена Миколаївна на Doc.ua
Вважаю своєю сильною стороною намагання знайти підхід до всіх дітей, зрозуміти, підтримати та заспокоїти батьків. Сучасний лікар-педіатр - це друг для дітей, а не місце , куди не хочеться повертатися.
Лікар Акушер-гінеколог Куліков Ігор Олександрович на Doc.ua
Лікар Ортодонт Тиртична Вероніка Ігорівна на Doc.ua
Лікар-ортодонт проводить лікування дітей та дорослих
Лікар Стоматолог Пономаренко Юлія Сергіївна на Doc.ua
Лікар стоматолог-пародонтолог, спеціалізується на лікуванні захворювань ясен. У своїй практиці використовує хірургічне та консервативне лікування пародонтиту. Цікавиться новітніми тенденціями в області діагностики і лікування захворювань ясен
Лікар Ортодонт, Стоматолог Касяненко Катерина Олегівна на Doc.ua
Консультація
Катерина Олегівна - лікар-стоматолог-ортодонт, застосовує комплексний підхід до ортодонтичного лікування, діагностує і лікує все патології прикусу, проводить консультації і підготовку пацієнтів до ортохірургіі та ін.
Лікар Психіатр Топіха Анастасія Миколаївна на Doc.ua
Консультація
Шукаєте дбайливого психіатра? Лікар Топіха Анастасія спеціалізується на тривожних, депресивних розладах, біполярному розладі, межовому розладі особистості, наслідках залежності та інших ментальних розладах. Базуючись на міжнародному досвіді та індивідуальному підході наша психіатр допоможе подолати ваші ментальні порушення та досягнути якісного життя.
Лікар Імплантолог, Стоматолог-хірург Ніколаєнко Яна Дмитрівна на Doc.ua
Лікар Дерматовенеролог, Подолог Красняник Мирослава Сергіївна на Doc.ua
Лікар дерматовенеролог, подолог Лікування захворювань шкіри та нігтів. Індивідувальний підхід до лікування