Лівія Георгіївна лікар акушер – гінеколог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шийки матки, лікуванні запальних процесів, порушень менструального циклу, ведення вагітності, лікування безплідності, лікування клімактеричних розладів, гормональних порушень. Також лікар проводить УЗД.
Банніков Антон Леонідович — лікар акушер-гінеколог, гінеколог-хірург з багаторічним досвідом. Надає всі види гінекологічних оперативних втручань. Проходив стажування в міжнародному центрі ендоскопічної хірургії Clermont Ferrand, Франція. 8 років практичного досвіду в обласній лікарні Онанджокве, Намібія (Intermidiate Hospital Onandjokwe, Namibia).
Спортивний лікар, рефлексотерапевт, гірудотерапевт, мануальний терапевт, гомеопат, медичний психолог. Фахівець в області оздоровчих і найбільш безпечних методик відновлення організму.
Лікар-офтальмолог першої категорії, протягом 19 років займається лікуванням захворювань очей (вроджених та набутих). Успішно проводить консультації пацієнтів, діагностику і лікування захворювань.
Дитячий хірург, займається проведенням малоінвазивних лапароскопічних і тораскопічних операцій у дітей. Спеціалізується на лікуванні портальної гіпертензії у дітей.
Стоматолог-хірург, кандидат медичних наук. Проводить хірургічне втручання будь-якого ступеня складності в стоматології. Спеціалізується на одноетапній, двоетапній імплантації зубів, проведенні складного видалення зубів, пародонтології (з хірургічним втручанням), кісткової пластики. Займається імплантацією зубів, кістково-реконструктивними операціями.