Приватні лікарі Києва

Лікар Психолог Богуславська Ірина Володимирівна на Doc.ua
Лікар-фахівець з сімейної психотерапії, знаходить індивідуально-особистісний підхід до кожного члена сім'ї, з'ясовує суть проблеми, ліквідує сімейний конфлікт. Після чого доктор підтримує сім'ю, допомагаючи закріпити всі навички і знання, набуті ними під час сеансів.
Лікар Сурдолог Тарасенко Лада Вікторівна на Doc.ua
Полтава, вул. Київське шосе, 56
Лада Вікторівна понад 10 років займає пост головного сурдолога Полтавської області.
Лікар Стоматолог Левченко Наталія Вадимівна на Doc.ua
Левченко Наталія Вадимівна
Наталія Вадимівна - фахівець з терапевтичної стоматології. Проводить терапію каріозних, некаріозних захворювань зубів, ендодонтичне лікування, художнє відновлення зубів. Займається відбілюванням, професійним чищенням зубних рядів, індивідуально навчає гігієні порожнини рота.
Лікар Онколог, Уролог, Хірург Яковлєв Павло Георгійович на Doc.ua
Яковлєв Павло Георгійович
Павло Георгійович фахівець в області урології та проведенні лапароскопічної хірургії при патологіях сечостатевої системи і доброякісних утвореннях. Займається лікуванням сечокам'яної хвороби, простатиту, уретриту, чоловічого безпліддя і т.д.
Лікар Мануальный терапевт, Кінезітерапевт Коритов Юрій Олександрович на Doc.ua
Юрій Олександрович є досвідченим мануальним терапевтом, остеопатом, кінезіологом. Спеціалізується на лікуванні захворювань хребта, больових синдромів хребта, м'язів, суглобів, порушення постави, функцій стопи. Проводить корекцію кісток таза, лікування синдрому хронічної втоми, порушень мозкового кровообігу, захворювань шлунково-кишкового тракту, нирок, дихальної системи та ін.
Лікар Масажист, Реабілітолог Шабалда Ірина Володимирівна на Doc.ua
Ірина Шабалда виконує будь-який масаж, в тому числі і дитячий, призначає і проводить програми для схуднення, ЛФК (лікувальна фізкультура), обгортання, мезотерапію. Виступає на каналі КДТРК, як консультант програми «Ранок з Україною».
Лікар Логопед Лопоха Ганна Борисівна на Doc.ua
Лопоха Ганна Борисівна
Анна Борисівна проводить обстеження, консультацію, корекційно-відновлювальну роботу з пацієнтами мають афатичні і дизартричні розлади. Проводить роботу і корекцію недоліків звуковимови, заїкання, порушення письма, голосу, читання і т.д.
Лікар Рентгенолог Тиха Марія Альбертівна на Doc.ua
Лікар займається проведенням рентгенодіагностики пацієнтів з неврологічними, нейрохірургічними захворюваннями та хворобами легень. Марія Альбертівна на постійній основі підвищує свою кваліфікацію, відвідує професійні семінари і курси.
Лікар Рентгенолог Буркова Людмила Миколаївна на Doc.ua
Людмила Миколаївна фахівець в області радіології, проводить комп'ютерну томографію, магнітно-резонансну томографію. Лікар відвідує науково-практичні конференції, постійно вивчає профільну літературу вдосконалюючи свої знання.
Лікар Акушер-гінеколог Таран Олександра Іванівна на Doc.ua
Олександра Іванівна - досвідчений фахівець по збереженню жіночого репродуктивного здоров'я, експерт з пренатальної діагностики. Проводить кольпоскопію шийки матки, лікування ЗПСШ. Володіє сучасними методиками ультразвукових досліджень під час вагітності.