Приватні лікарі Києва

Лікар Педіатр Ященко Людмила Василівна на Doc.ua
Ященко Людмила Василівна
Лікар-педіатр, кандидат медичних наук, проводить вакцинацію дітей і дорослих. Спостерігає дітей від народження, діагностуючи інфекційні та соматичні захворювання.
Лікар Анестезіолог Калиновський Олександр Валерійович на Doc.ua
Професійні інтереси - надання анестезіологічного забезпечення під час проведення різноманітних хірургічних втручань, а також при транспортуванні транспортування тяжкохворих. Крім цього спостерігає за станом новонароджених з низькою масою тіла.
Лікар Андролог, Уролог Роздобудько Ігор Михайлович на Doc.ua
Лікар-уролог, основними сферами діяльності якого є запальні захворювання статевої системи чоловіків, еректильна дисфункція, сечокам'яна хвороба, репродуктологія, нетримання сечі.
Лікар Терапевт Савчук Наталія Володимирівна на Doc.ua
Лікар-терапевт, має великий досвід роботи в медичних установах поліклінічного та стаціонарного типу, приватних медичних центрах і клініках, область професійної діагностики - диференційована діагностика і терапія патології дихальної, травної та серцево-судинної системи, сезонних інфекцій і т.д.
Лікар Масажист Філіппова Бела на Doc.ua
Дніпро, вул. Баумана, 10
Майстер масажних технологій c 19-річним досвідом роботи, спеціалізується на проведенні масажу (аюрведичного, лімфодренажного, антицелюлітного, фітнес масажу), полінезійських техніках та ін. З метою зняття м'язових спазмів, поліпшення постави, стану шкіри, лікування целюліту.
Лікар Фізіотерапевт Афанасьєва Лариса Олександрівна на Doc.ua
Фізіотерапевт вищої кваліфікаційної категорії, область професійного інтересу - корекція дисвегетативного синдрому, лікування кістково-м'язового болю, лікування м'язово-фасціального больового синдрому, пов'язаного з фізіологічним навантаженням на м'язи через асиметрію тіла або в результаті постуральних навантажень на м'язи.
Лікар Стоматолог Березина Наталія Євгеніївна на Doc.ua
Дніпро, вул. Лабораторна, 93
Професійні інтереси - лікування хвороб пародонта, естетичні реставрації зубів (інкрустування камінням і скайсами), лікування кореневих каналів (ендодонтія), каріозних пошкоджень зубів (одонтологія).
Лікар Психолог Чепіга Лада на Doc.ua
Чепіга Лада
Харків, Куликівський узвіз 9
Псіходраматерапевт, доцент. Професійні інтереси - психотерапія для подружніх пар, сімей, вирішення проблем в спілкуванні / взаєминах, допомога в особистісних / вікових кризах.
Лікар Сімейний лікар Кривенок Володимир Іванович на Doc.ua
Сімейний лікар вищої категорії c 20-річним досвідом проводить лікування бронхіальної астми, туберкульозу, стенокардії, цукрового діабету, дифтерії, алергії, ГРЗ. Його робота побудована на комплексному аналізі здоров'я пацієнта, підборі оптимального лікування, пролонгованому спостереженні за станом хворого. Організовує консультації вузькопрофільних лікарів, сезонну вакцинацію. Проводить профілактичну і роз'яснювальну діяльність в сім'ях, організаціях.
Лікар Рентгенолог Пасічник Сергій Семенович на Doc.ua
Лікар-рентгенолог, має першу категорію, займається діагностуванням хвороб (СКТ і рентгенологічна діагностика, УЗД). Регулярно удосконалює знання з допомогою ПАЦ (передатестаційних циклів) і ТУ (тематичних удосконалень).