Приватні лікарі Києва

Лікар Мануальный терапевт, Масажист, Реабілітолог Головченко Роман Васильович на Doc.ua
Лікар-остеопат, мануальний терапевт, масажист, фізичний реабілітолог, проводить профілактику остеохондрозу і його проявів неврологічного характеру, СПА-масаж, постізометрична релаксацію, СПА-догляди, талассотерапию і ін.
Лікар УЗД-фахівець Зарубіна Тетяна Юріївна на Doc.ua
Напрямки діяльності даного фахівця - УЗД-дослідження органів малого таза (трансректально, трансвагінально), щитовидної залози, органів черевної порожнини, молочних залоз. Працює на високоточному обладнанні.
Лікар Кардіолог Найчук Олександр Вікторович на Doc.ua
Лікар-кардіолог, займається лікуванням різних патологій і захворювань серця. Проводить операції по установці тимчасового штучного водія ритму серця.
Лікар Анестезіолог Кучин Юрій Леонідович на Doc.ua
Кучин Юрій Леонідович
Лікар кваліфікований і досвідчений анестезіолог. Проводить підготовку до оперативних втручань (наркоз), володіє всіма сучасними технологіями в області анестезії.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Корінець Ярослав Миколайович на Doc.ua
Львів, вул. Кості Левицького 55-А
Ярослав Миколайович проводити повне клініко-лабораторне обстеження, Оперативні втручання, кольпоскопію, Ультразвукові дослідження, призначає лікування.
Лікар Масажист Роджерс Ірина Олексіївна на Doc.ua
Ірина Олексіївна виконує лімфодренажний, антицелюлітний, спортивний масаж. Вона є учасником соціальних програм київського «Центру Капралова».
Лікар Гінеколог, Дієтолог, Імунолог, Сімейний лікар Гераскіна Лілія Равильївна на Doc.ua
Лілія Равілівна спеціалізується на лікуванні алергій у дітей і дорослих, супроводі хронічних хворих при захворюваннях нирок, сечостатевої сфери, хворобах шлунково-кишкового тракту, невралгії, шкірних, онкозахворюваннях і ін. Займається вирішенням проблем безпліддя, планування вагітності, супроводжує вагітних за допомогою натуральної медицини. Володіє методикою вегето-резонансного тестування (ДРТ).
Лікар Психолог Богуславська Ірина Володимирівна на Doc.ua
Лікар-фахівець з сімейної психотерапії, знаходить індивідуально-особистісний підхід до кожного члена сім'ї, з'ясовує суть проблеми, ліквідує сімейний конфлікт. Після чого доктор підтримує сім'ю, допомагаючи закріпити всі навички і знання, набуті ними під час сеансів.
Лікар Сурдолог Тарасенко Лада Вікторівна на Doc.ua
Полтава, вул. Київське шосе, 56
Лада Вікторівна понад 10 років займає пост головного сурдолога Полтавської області.
Лікар Стоматолог Левченко Наталія Вадимівна на Doc.ua
Левченко Наталія Вадимівна
Лікар першої категорії
Наталія Вадимівна - фахівець з терапевтичної стоматології. Проводить терапію каріозних, некаріозних захворювань зубів, ендодонтичне лікування, художнє відновлення зубів. Займається відбілюванням, професійним чищенням зубних рядів, індивідуально навчає гігієні порожнини рота.