Уролог вищої категорії, лікар дерматовенеролог вищої категорії, сексопатолог-андролог. Практична робота, спрямована на надання допомоги з питань профілактики і лікування захворювань, що передаються статевим шляхом, діагностики та лікування захворювань нирок та сечовивідних шляхів, використанні фізіотерапії в лікуванні захворювань органів сечостатевої сфери та ін.
Анна Миколаївна - лікар акушер-гінеколог. Спеціалізується на лікуванні ерозії шийки матки, вульвовагініту, сальпінгіту, міоми матки, дисменореї, дисплазії шийки матки, дисфункції яєчників та інших захворювань органів малого тазу. Також лікар веде вагітність.
Досвід роботи, емпатичність, здобуті знання дозволяють впевнено користуватися навичками клінічного мислення в наданні консультаційних амбулаторних послуг. Займається лікуванням респіраторних, інфекційних, гастроентерологічних захворювань дітей до 18 років.
Лікар-косметолог вищої категорії. Виконує всі види масажних процедур, здійснює косметологічний догляд за шкірою, включаючи мезотерапію, неоперативний міоліфтинг, біоревіталізацію і багато іншого.
Лікар-терапевт вищої категорії. Проводить стаціонарне лікування широкого спектру захворювань: гіпертонія, ішемічна хвороба серця, аритмія, стенокардія; гастрит, виразкова хвороба; бронхіт, пневмонія тощо.
Спеціаліст з масажу, має багаторічний досвід роботи як з дорослими пацієнтами, так і з дітьми. Виконує всі види масажу, а також застосовує остеопатичні техніки.