Лікар спеціалізується на сімейній медицині і на терапії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, бронхіт, пневмонія, цистит та інші
Лікар-гастроентеролог вищої категорії. Проводить лікування всіх захворювань шлунка, печінки, підшлункової залози і кишечника. Підбирає індивідуальну дієту, призначає необхідне дообстеження.
Доктор спеціалізується на терапії. Проводить консультативний прийом, стаціонарне лікування пацієнтів з різними терапевтичними патологіями, надає невідкладну допомогу при гострих терапевтичних станах (анафілактичний шок, інфаркт міокарда, набряк легенів та інші)
Сімейний лікар вищої категорії займається діагностикою та лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної, дихальної, сечовидільної систем. Видає довідки, форми, листи непрацездатності.
Лікар з великим досвідом в сфері педіатрії. Займається діагностикою та лікуванням хвороб кардіологічного, терапевтичного, гастроентерологічного профілів, респіраторних захворювань.