Приватні лікарі Києва

Лікар Терапевт Семеренко Світлана Миколаївна на Doc.ua
Терапевт вищої кваліфікації, що займається здійсненням діагностики та лікування пацієнтів із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, а також порушеннями серцево-судинної і дихальної системи. Серед переваг даного фахівця можна відзначити володіння великим спектром методик надання допомоги хворим
Лікар Уролог Сорока Василь Васильович на Doc.ua
Сорока Василь Васильович
Лікар-уролог веде амбулаторний прийом урологічних, онкоурологічних пацієнтів, пацієнтів з сексуальними розладами. Займається лікуванням пацієнтів з невідкладною урологічною патологією
Лікар Педіатр Катеринич Костянтин Миколайович на Doc.ua
Дитячий реаніматолог другої категорії надає допомогу дітям з важкими захворюваннями різного спектру, які проходять лікування в умовах стаціонару. Проходив стажування в клініках Австрії та Польщі, періодично відвідує медичні центри Словенії та Німеччини з метою обміну досвідом з іноземними колегами
Лікар Рентгенолог Ковальов Віталій на Doc.ua
Лікар-рентгенолог з досвідом роботи більше 19 років. Проводить дослідження на сучасному обладнанні, що забезпечує точні результати
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Мажуга Світлана Борисівна на Doc.ua
Мажуга Світлана має індивідуальний підхід до вирішення проблем жінок з метою підготовки та здійснення дітородної функції у всіх вікових періодах. Проводить лікування захворювань, які передаються статевих шляхом, шийки матки, запальних захворювань жіночих статевих органів, ендокринної гінекології та ін.
Лікар Ендоскопіст Яковлєв Олександр Олексійович на Doc.ua
Яковлєв Олександр лікар-ендоскопіст вищої категорії. За роки кар'єри працював з широким рядом спеціальної медичної апаратури і різними категоріями пацієнтів (діти, післяопераційні хворі, онкологічні хворі і т.д.). Лікар проводить ургентні ендоскопічні дослідження при шлунково-кишкових кровотечах та інтраопераційну ендоскопічну асистенцію
Лікар Онколог, Хірург Бацей Іван Сидорович на Doc.ua
Лікар хірург-онколог виконує ранню діагностику пухлин шлунка, печінки, товстого кишечника, легенів, середостіння, молочних залоз. Використовує сучасні підходи до лікування онкологічних захворювань із застосуванням ендоскопічних методик і згідно з рекомендаціями провідних світових настанов (NCCN, ESMO)
Лікар Нарколог, Психіатр, Психіатр-нарколог Фещук Павло Петрович на Doc.ua
Павло Петрович - кваліфікований психіатр і нарколог, займається діагностикою та лікуванням алкогольної, наркотичної залежностей, депресивними і тривожно-фобічними розладами, шизофренії
Лікар Гастроентеролог Косенко Юлія Павлівна на Doc.ua
Лікар надає консультаційну допомогу (збір скарг та вивчення історії захворювання, огляд пацієнта і пальпація органів травлення живота (печінка, селезінка, жовчний міхур), постановку поперднього діагнозу, призначення додаткових методів дослідження).
Лікар Анестезіолог Бондаренко Богдан Євгенійович на Doc.ua
Богдан Євгенович здійснює анестезіологічний супровід оперативних втручань в умовах реанімації. Виконує всі види постановки знеболювання при різній супутній соматичній патології