В'юницький Віктор Іванович - стоматолог-ортопед, лікар вищої категорії. Проводить протезування на імплантатах різних систем; вільне читання рентгенограм, ОПТГ, КТ; знімне та умовно знімне протезування на імплантатах із різними видами фіксації протезу; протезування за повної відсутності зубів; виготовлення бюгельних протезів будь-якого ступеня складності
Лівія Георгіївна лікар акушер – гінеколог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шийки матки, лікуванні запальних процесів, порушень менструального циклу, ведення вагітності, лікування безплідності, лікування клімактеричних розладів, гормональних порушень. Також лікар проводить УЗД.
Банніков Антон Леонідович — лікар акушер-гінеколог, гінеколог-хірург з багаторічним досвідом. Надає всі види гінекологічних оперативних втручань. Проходив стажування в міжнародному центрі ендоскопічної хірургії Clermont Ferrand, Франція. 8 років практичного досвіду в обласній лікарні Онанджокве, Намібія (Intermidiate Hospital Onandjokwe, Namibia).
Спортивний лікар, рефлексотерапевт, гірудотерапевт, мануальний терапевт, гомеопат, медичний психолог. Фахівець в області оздоровчих і найбільш безпечних методик відновлення організму.