Приватні лікарі Києва

Лікар Офтальмолог Слинько Володимир Маркович на Doc.ua
Лікар-офтальмолог першої категорії, протягом 19 років займається лікуванням захворювань очей (вроджених та набутих). Успішно проводить консультації пацієнтів, діагностику і лікування захворювань.
Лікар Хірург Годик Олег Святославович на Doc.ua
Дитячий хірург, займається проведенням малоінвазивних лапароскопічних і тораскопічних операцій у дітей. Спеціалізується на лікуванні портальної гіпертензії у дітей.
Лікар Стоматолог Кабанчук Сергій Вікторович на Doc.ua
Кабанчук Сергій Вікторович
Лікар першої категорії
Стоматолог-хірург, кандидат медичних наук. Проводить хірургічне втручання будь-якого ступеня складності в стоматології. Спеціалізується на одноетапній, двоетапній імплантації зубів, проведенні складного видалення зубів, пародонтології (з хірургічним втручанням), кісткової пластики. Займається імплантацією зубів, кістково-реконструктивними операціями.
Лікар Педіатр Ященко Людмила Василівна на Doc.ua
Ященко Людмила Василівна
Лікар-педіатр, кандидат медичних наук, проводить вакцинацію дітей і дорослих. Спостерігає дітей від народження, діагностуючи інфекційні та соматичні захворювання.
Лікар Анестезіолог Калиновський Олександр Валерійович на Doc.ua
Професійні інтереси - надання анестезіологічного забезпечення під час проведення різноманітних хірургічних втручань, а також при транспортуванні транспортування тяжкохворих. Крім цього спостерігає за станом новонароджених з низькою масою тіла.
Лікар Андролог, Уролог Роздобудько Ігор Михайлович на Doc.ua
Лікар-уролог, основними сферами діяльності якого є запальні захворювання статевої системи чоловіків, еректильна дисфункція, сечокам'яна хвороба, репродуктологія, нетримання сечі.
Лікар Терапевт Савчук Наталія Володимирівна на Doc.ua
Лікар-терапевт, має великий досвід роботи в медичних установах поліклінічного та стаціонарного типу, приватних медичних центрах і клініках, область професійної діагностики - диференційована діагностика і терапія патології дихальної, травної та серцево-судинної системи, сезонних інфекцій і т.д.
Лікар Масажист Філіппова Бела на Doc.ua
Дніпро, вул. Баумана, 10
Майстер масажних технологій c 19-річним досвідом роботи, спеціалізується на проведенні масажу (аюрведичного, лімфодренажного, антицелюлітного, фітнес масажу), полінезійських техніках та ін. З метою зняття м'язових спазмів, поліпшення постави, стану шкіри, лікування целюліту.
Лікар Фізіотерапевт Афанасьєва Лариса Олександрівна на Doc.ua
Фізіотерапевт вищої кваліфікаційної категорії, область професійного інтересу - корекція дисвегетативного синдрому, лікування кістково-м'язового болю, лікування м'язово-фасціального больового синдрому, пов'язаного з фізіологічним навантаженням на м'язи через асиметрію тіла або в результаті постуральних навантажень на м'язи.
Лікар Стоматолог Березина Наталія Євгеніївна на Doc.ua
Дніпро, вул. Лабораторна, 93
Професійні інтереси - лікування хвороб пародонта, естетичні реставрації зубів (інкрустування камінням і скайсами), лікування кореневих каналів (ендодонтія), каріозних пошкоджень зубів (одонтологія).