Спеціаліст проводить лікування захворювань носу в дитячому віці, включаючи гострі риносинусити та гіпертрофію аденоїдних вегетацій (консервативний підхід).
Лікар-отоларинголог лікує у своїх пацієнтів такі захворювання, як ангіна, фарингіт, риносинусит, ларингіт, тонзиліт, гайморит, отит, фурункули носа і вуха. Займається діагностикою та профілактикою лор-захворювань, витяганням чужорідних тіл
Доктор спеціалізується на консервативному лікуванні таких захворювань, як фарингіти, тонзиліти, отити, синусити, ларингіти і ін. Проводить ендоскопічну діагностику патології ЛОР-органів
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань ЛОР-органів. Приймає пацієнтів з фарингітом, отитом, ларингітом, гострим та хронічним гайморитом, , вазомоторним ринітом та носовими кровотечами. Видаляє з вуха, горла і носа сторонні тіла. Проводить продування вух за Політцером, масаж барабанної перетинки
Спеціалізується на лікуванні отитів і патологій ЛОР-органів, проведенні діагностики та виявлення сенсоневральної та кондуктивної приглухуватості. Володіє методиками об'єктивного обстеження слуху та вуха у дітей та дорослих.
Лікар-отоларинголог проводить консультативні прийоми дорослих і дітей з 3 років. Займається лікуванням гострих і хронічних синуситів, гематом і абсцесів носової перегородки, гострих і хронічних фарингітів, ларингітів і ларинготрахеїтів. Здійснює виїзні консультації на дому.