Виноградник Андрій Богданович є професійним масажистом зі значним досвідом роботи. Проводить класичний, баночний, медовий, антицелюлітний, реабілітаційний і вакуумний коригувальний масажі
У роботі застосовує такі методи, як механотерапія, стоунтерапія. Допомагає впоратися з такими патологіями та порушеннями, як остеохондроз, артроз, сколіоз, захворювання внутрішніх органів, спортивні травми, целюліт.
Єгор Миколайович – спеціаліст по спортивному та точковому масажу, здатний знайти та звільнити вас від найглибших зажимів в шейному, грудному та поперековому відділах. Має великий досвід роботи зі спортсменами циклічних та ігрових видів спорту, боротьби.
Застосовує сучасні додаткові інструменти для масажу – блейди, банки, перкусійний масажер.
Професіонал в області дитячого масажу за допомогою лікувальних процедур допомагає маленьким пацієнтам з порушенням постави, плоскостопість, пупкової грижі, кишковими коліками і т.д. Запобігає сколіозу і відновлює після перенесених операцій або травм
Займається фізичної реабілітацією пацієнтів і проведенням сеансів масажу. Крім традиційних масажних процедур, володіє і застосовує у своїй практиці іспанські та американські масажні методики.
Розробляє індивідуальні програми кінезіотерапевтичного лікування, навчає пацієнтів їх виконанню; володіє всіма видами масажу - класичний, лікувальний, дитячий, вакуумний.
Лікар-реабілітолог, масажист, спеціалізується на проведенні аюрведичного масажу, класичного масажу з елементами Аюрведи. Займається зняттям болю в хребті, реабілітацією після травм і операцій, прогріванням окремих частин тіла, лікуванням запальних захворювань очей та ін.
Масажист, реабілітолог, проводить класичний масаж з елементами Аюрведи, аюрведичний масаж, знімає болі в хребті, займається повним очищенням організму, прогріванням проблемних зон, реабілітацією після травм і операцій та ін.
Масажист, реабілітолог, робота якого полягає в проведенні аюрведичного масажу, а також класичного масажу з елементами Аюрведи. Застосовує трав'яні компреси при місцевих запальних станах, медичні клізми (Vasthis), проводить післяпологові реабілітаційні програми та ін.