Олександра Василівна займається найширшим спектром косметологічних послуг для обличчя і тіла, починаючи з косметологічної чистки з використанням механічної дії, вакууму, ультразвуку, закінчуючи мікрогольчатою терапією, мікродермабразією і іншими процедурами.
Лікар-косметолог, здійснює ін'єкційну терапію обличчя і тіла, воскову депіляцію, біоревіталізацію шкіри. Спеціаліст в області класичної, апаратної та лікувальної косметології (проводить чистку обличчя, пілінги, УЗД-терапію, відновлення волосся, лікування акне і ін.).
Маргарита Олегівна є сертифікованим фахівцем з проведення процедур по лазерній косметології. Роганова М. О. проводить лазерну епіляцію обличчя, спини, грудей, кінцівок, інтимних зон.
Ірина Валеріївна є сертіфікованім фахівцем з проведення процедур за безпосередньо лазерної косметології. Луцька І. В. проводити лазерну епіляцію лица, спини, грудей, кінцівок, інтимних зон.
Христина Валеріївна - кваліфікований косметолог-естетист, спеціалізується на доглядових процедурах, допомагає пацієнткам зберегти і відновити красу. Активно присвячує час навчання і розвитку в своїй області, відвідує навчальні заходи, осягає тонкощі професії і щодня шліфує майстерність
Лікар-косметолог є фахівцем в естетичній, апаратній та ін'єкційній косметології. Володіє численними методиками очищення і догляду за шкірою обличчя. Проводить антивікову терапію, використовує ін'єкційні методики мезотерапії, біоревіталізації і контурної пластики
Тетяна Іванівна фахівець естетичної медицини. Виконує омолоджуючі ін'єкції, біоревіталізацію, мезотерапію, контурну пластику. Займається лікуванням куперозу, акне, гіпергідрозу та ін.