Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Інфекціоніст Шведова Тетяна Вікторівна на Doc.ua
Тетяна Вікторівна спеціалізується на лікуванні дитячих інфекційних захворювань. Займається лікуванням кору, краснухи, вітряної віспи, скарлатини, коклюшу, епідемічного паротиту (свинка) та ін.
Лікар Інфекціоніст Чеховська Світлана Леонідівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на лікуванні та діагностиці TORCH-інфекції, вірусних гепатитів, гострих кишкових інфекціях, повітряно-крапельних інфекціях, гельмінтозах.
Лікар Інфекціоніст, Педіатр Ткачук Вадим Вікторович на Doc.ua
Вадим Вікторович займається лікуванням дитячих отоларінгологічних, гастроентерологічних, урологічних, пульмонологічних захворювань. Проводить діагностику, терапію, консультує з питань вакцинації та грудного вигодовування.
Лікар Інфекціоніст, Терапевт, Сімейний лікар Соколова Олена Георгіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині, займається лікуванням широкого спектру внутрішніх захворювань дорослих пацієнтів і дітей. Олена Георгіївна надає діагностичну, консультативну, амбулаторно-поліклінічну допомогу в сфері терапії інфекційних хвороб, гастроентерології, шлунково-кишкових та інших патологій. Проводить розшифровку і аналіз ЕКГ, лабораторних досліджень
Лікар Інфекціоніст Воронов Олександр Олександрович на Doc.ua
Кандидат медичних наук, асистент кафедри. Займається лікуванням кишкових інфекційних хвороб, інфекційних захворювань верхніх дихальних шляхів, що передаються повітряно-крапельним шляхом, захворювань інфекційної етіології зовнішніх шкірних покривів
Лікар Акушер-гінеколог, Інфекціоніст, Реабілітолог Громадський Євгеній Олександрович на Doc.ua
Лікар Інфекціоніст, Педіатр Кириця Наталія Сергіївна на Doc.ua
Наталія Сергіївна веде консультативно-діагностичний прийом дітей з народження і до підліткового віку. Спеціалізується на лікуванні дитячих хронічних захворювань серця, системи травлення та дихальної системи. Проводить консультації з питань вигодовування, патронаж новонароджених. Складає індивідуальний план вакцинації
Лікар Інфекціоніст Куделя Василь Васильович на Doc.ua