Займається вирішенням питань в галузі дитячої урології, травматології та ортопедії. Спеціалізується на лікуванні забитих місць, розтягнення зв'язок, травматичних вивихів в суглобах, переломах кісток, різних ран і деформацій кінцівок. Спостерігає дітей з хронічними вадами розвитку сечовивідної системи. Виконує хірургічне лікування варикоцеле, крипторхізму, гідроцеле, фімозу і т.д.
Спеціалізується на оцінці анатомічної будови і функціонування судинної системи пацієнта, діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань артерій, вен, лімфатичних судин. Володіє сучасними малоінвазивними хірургічними і апаратними, в тому числі лазерними, методами лікувального і естетичного впливу на судини. Постійно підвищує рівень знань і практичних навичок за фахом.
Сергій Сергійович — хірург-онколог, хірург-проктолог, клінічний онколог, уролог. Пріоритетними напрямками у практичній діяльності лікаря є: колоректальна хірургія, лапароскопічна хірургія, неврологія, медична психологія та клінічні дослідження. Лікар володіє англійською мовою на рівні В2, що дозволяє йому приймати іноземних пацієнтів
Павло Васильович - ортопед-хірург, який проводить одномоментну імплантацію з навантаженням. У числі його професійних умінь також операції all on 4, all on 6, вестибулопластика і пластика кератинізованих ясен. Проводить тотальну реабілітацію зубо-щелепної системи, протезування з виправленням прикусу і центральної оклюзії
Павло Олександрович працює в ургентній хірургії стаціонару загальної та ендокринної хірургії. Проводить амбулаторні хірургічні маніпуляції: видалення доброякісних утворень м'яких тканин шкіри (ліпом, атером, фібром, гігром). Є активним учасником профільних семінарів, конференцій та майстер-класів
Олександр Олександрович – лікар-амбулаторний хірург, проводить консультації з усіх видів амбулаторного хірургічного втручання. Спеціалізується на видаленні новоутворень шкіри та підшкірно-жирової клітковини, хірургічному лікуванні оніхокриптозу розкритті та дренуванні абсцесів та інших запальних процесів м'яких тканин, видаленні гриж.