Лікар акушер-гінеколог, фахівець перинатальної генетики. Надає послуги з планування і спостереження вагітності (нормальної і з наявністю патологій). Займається лікуванням захворювань шийки матки, запальних захворювань жіночої статевої системи, порушень менструального циклу
Доктор Елесічева Є.В. надає консультативну допомогу вагітним, яким був поставлений високий ризик внутрішньоутробної патології плода, подружнім парам, які мають обтяжений анамнез, включаючи репродуктивні втрати в минулому. Проводить розшифровку і дає рекомендації щодо результатів генетичних аналізів.
Має спеціалізацію з акушерства і гінекології, медичної генетики, ультразвукової діагностики. Пріоритетні напрямки роботи - лікування запальних, інфекційних хвороб, жіночого безпліддя, гормональних порушень. Спостерігає вагітних. Доцент кафедри акушерства, гінекології та медицини плода НМА ім. П. Л. Шупика
Лікар спеціалізується на проведенні ультразвукових досліджень в сфері акушерства і гінекології. Займається діагностикою гінекологічних захворювань, проводить УЗД скринінг вагітності в будь-якому триместрі, володіє технікою об'ємної реконструкції в 3Д / 4Д
УЗД-фахівець, генетик, сфера професійних інтересів - скринінг вагітних, фолікулометрія, допплероехокардіографія плода, допплерометричне дослідження матково-плацентарного кровотоку і ін.
Ірина Миколаївна спеціалізується на репродуктивній медицині, веде лікарську практику вже більше 20-ти років. Допомагає виявити причину проблем із зачаттям, консультує з питань планування сім'ї. Лікує захворювання жіночих статевих органів різної етіології, виконує пренатальну діагностику ультразвуковим методом
Висококваліфікований фахівець з питань діагностики та лікування патологічних процесів, зумовлених спадковою схильністю. Наталія В'ячеславівна має досвід ведення пацієнтів з різними патологіями обміну речовин
Спеціалізується на діагностиці та профілактиці можливих вроджених вад на генетичному рівні. Виконує консультативний прийом жінок з невиношуванням вагітності, безплідних сімейних пар. Надає рекомендації з вибору генетичного обстеження, а також готовить жінок до процедури екстракорпорального запліднення. Кваліфіковано виконує ультразвукову діагностику усіх термінів вагітності.
Лікар спеціалізується на клінічній та лабораторній генетиці, проводить попередімплантаційний генетичний аналіз ембріонів, допомагає виявити спадкові і мультифакторні генетичні патології. Регулярно підвищує професійні навички на міжнародних курсах і конференціях, володіє передовими методами молекулярно-генетичних досліджень
Лікар-генетик. Займається діагностикою, лікуванням, прогнозуванням перебігу генетичних патологій. Проводить розшифровку і дає рекомендації щодо результатів генетичних аналізів.