Лікар-гастроентеролог з 10-річним досвідом роботи. Спеціалізується на ендоскопічній діагностиці стану органів шлунково-кишкового тракту, лікуванні захворювань травної системи.
Анна Михайлівна є фахівцем в таких областях медицини як гастроентерологія, панкреатологія, гепатологія і паразитологія. Використовує сучасні підходи до лікування гастроентерологічних захворювань: езофагіту, гастриту, дуоденіту, холециститу, статози печінки, хронічного гепатиту, лактозної непереносимості та інших захворювань шлунково-кишкового тракту і органів травлення
Поєднує роботу в клініці «Медіком» з роботою терапевта в Київській міській клінічній лікарні №6. Неллі Василівна в лікуванні поєднує медикаментозну терапію з дієтою і фітотерапією.
Має великий досвід у діагностиці та лікуванні захворювань органів травлення: печінки та жовчовивідних шляхів, шлунка, кишківника. Постійно підвищує професійний рівень, відвідуючи конференції та семінари. Допоможе підібрати індивідуальну раціональну дієту, консультує щодо лікувального харчування при різних захворюваннях, в тому числі при проблемах зі шкірою.
Олена Володимирівна - професіонал в області сімейної медицини та гастроентерології, має вищу кваліфікаційну категорію. Проводить лікування захворювань органів дихання, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, захворювань нирок і сечовивідних шляхів (пієлонефрити, цистити, ниркові кольки) та інших хвороб терапевтичного профілю у дорослих і дітей віком від 10-ти років
Лікар спеціалізується на лікуванні, діагностиці та профілактиці захворювань внутрішніх органів. Є лікарем вищої категорії. Пріоритетний напрямок роботи - діагностика і лікування гіпертонічної хвороби.
Сніжана Ігорівна приймає пацієнтів, у яких є скарги на роботу органів шлунково-кишкового тракту. Лікар допомагає при дисбактеріозі, діареї, хронічних захворюваннях печінки і жовчного міхура, вірусних і медикаментозних гепатитах, алкогольній хворобі печінки, а також хворобі Уіппла і гельмінтозах. При необхідності веде прийом на дому у пацієнта
Автор понад 150 наукових робіт з актуальних проблем педіатрії і педагогіці.
З 2009 по 2014 рр. була обласним дитячим гастроентерологом Донецької області. 20 років вела і консультувала хворих в ОДКБ м.Донецька.