Наталія Олегівна - фізичний терапевт. Приймає дітей від 0 до 18 років. Основний напрямок роботи лікаря -
це сколіози, плоско-вальгусна та плоско-варусна деформація стоп, відновлення після переломів.
Анна Михайлівна – офтальмолог, ретинолог. Людина, що прагне постійного вдосконалення і легко навчається всього нового. До того ж Анна Михайлівна є дуже відповідальним лікарем, що намагається якомога ефективніше допомогти пацієнту у лікуванні захворювання. Спеціалізується на сучасних методах діагностики та лікування захворювань очей. Проводить периферичну профілактичну лазерну коагуляцію сітківки, селективну лазерну трабекулопластику, лазерну дисцизію вторинної катаракти, лазерну базальну іридектомію. Комунікабельна та приємна у спілкуванні, Анна Михайлівна притягує до себе людей, і пацієнти, що вже пройшли у цього лікаря консультацію, завжди прагнуть потрапити до неї знову.
Спеціалізується на дітях з 4 років, всій очній патології дорослих, контактній корекції, прогресивних, офісних окулярах, складних випадках астигматизму та порушеннях бінокулярного зору, призматичній корекції різних видів косоокості.
Юлія Михайлівна каже: “Я люблю свою професію і вдячна долі, яка привела мене до неї шляхом несподіваного розподілу в університеті. Сьогодні я, як ніколи розумію, що така вже в нас робота: “Світячи іншим - згораю сам”; і тому намагаюсь не згоріти. Мої сили відновлює читання, написання віршів, волонтерська діяльність і, звісно, спілкування з близькими людьми”
Клочко Вікторія Олегівна – головний терапевт,
ендодонтист, стоматолог ортопед, естетичний
дантист, автор-виконавець. Харизма і ніжні руки лікаря змушують забути всі страшні міфи складені для стоматологів.
Яна Сергіївна проводить весь комплекс заходів по терапевтичному лікуванню патологічних процесів ротової порожнини. Спеціаліст володіє найбільш досконалими методиками ефективного усунення каріозного процесу, відбілювання і гігієни.
Галина Ігорівна - лікар-дерматовенеролог. Проводить консультативний прийом дорослих і дітей від 5 років, лікування шкірно венерологічних хвороб, видалення (кріодеструкція і радіохвильовим методом), оглядову дерматоскопію, набір аналізів дерматологічного профілю. Галина Ігорівна також виконує лікувальну косметологію (чистка обличчя, масаж обличчя, пілінги, мезотерапія і біоревіталізація лікувальна).
Наталя Петрівна лікар-офтальмолог другої категорії дитячого відділення, член Асоціації дитячих офтальмологів України «АДОУ», фахівець з ортокератологічного лікування. Постійно бере участь в офтальмологічних конференціях. Удосконалюється в новітніх і сучасних методиках обстеження і лікування в офтальмології.
Здійснює планову і ургентну хірургію дитячого віку, оперативні втручання при хірургії гострої патології органів грудної клітки та черевної порожнини. Лікує патології стравоходу, ускладнення пневмонії, проводить профілактичні огляди.