Досвідчений анестезіолог, яка дбає про здоров'я та комфорт своїх пацієнтів під час лікування у медикаментозному сні (седації). Використовує сучасні анестезіологічні техніки для забезпечення безпечного та ефективного знеболення. ЇЇ компетентність і турбота про пацієнтів створюють умови для максимально комфортного перебігу лікування.
Спеціалізується на терапевтичній стоматології, веде прийом дорослих пацієнтів, дітей. Регулярно підвищує кваліфікацію, відвідуючи тематичні курси по лікуванню зубів.
Валерія Олександрівна - лікар дієтолог, нутриціолог. Має досвід роботи більше 20 років. Спеціалізується на розробці дієтологічних протоколів при різних проблемах з здоров’ям. Працює з дорослими та дітьми з 12 років. Валерія Олександрівна працює з організмом цілісно та підтримує превентивний підхід.
Омельчук Михайло Володимирович – досвідчений педіатр, який з турботою та професіоналізмом піклується про здоров’я дітей у місті Київ. Маючи глибокі знання в галузі дитячої медицини, Омельчук Михайло Володимирович створює комфортну атмосферу для маленьких пацієнтів та їхніх батьків, перетворюючи візит до лікаря на позитивний досвід.