Кандидат медичних наук, дитячий невролог вищої категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні вроджених захворювань нервової системи у дітей до року і старше.
Валентина Анатоліївна — лікар першої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного і гастроентерологічного профілю. Займається лікуванням гастриту, бронхіту, пневмонії, ГРВІ, вегето-судинної дистонії.
Володимир Олександрович - лікар-отоларинголог, хірург. Проводить первинний огляд та надає ургентну ЛОР-допомога. Лікар виконує септопластику, вазотомію та РВЧД нижніх носових раковин, турбінопластику, конхотомію, шейверну турбінопластику, ендосокпічні втручання на навколоносових пазухах та хірургічні втручання – тонзилотомія, тонзилектомія, аденотомія. Веде прийом дорослих та дітей від 10 років.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар-імунолог дитячий, педіатр з 14-річним лікарським стажем, першою категорією, к.мед.н., доцент кафедри педіатрії.
Спеціалізується на імунодефіцитних станах, вакцинації.
Практикує медицину, що базується на доказах, та сучасний підхід до імунітету й вакцинації.
Спеціаліст в області генетики консультує сімейні пари з питань безпліддя і після репродуктивних втрат, вагітних жінок з групи високого генетичного ризику - по хромосомній аномалії у плода і вроджених вад розвитку. Проводить аналіз даних перинатального скринінгу, а також синдромологічний аналіз дітей раннього віку і дорослих, визначає тип спадкування захворювань і виявляє генетичний ризик появи в родині хворих зі спадковою патологією. Складає індивідуальний план харчування на основі генетичних особливостей метаболізму і схильносте
УЗД-спеціаліст вищої категорії, спеціалізується на проведенні таких досліджень, як: ехокардіографія, реоенцефалографія, спірограма, розшифровує ЕКГ. Лікар приймає дорослих і дітей старше 6 років
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Спеціалізується на корекція міопії, гіперметропії,астигматизму, контактній корекції.
Сергій Анатолійович каже: “Мені подобається те що я роблю. Моя робота - моє натхнення. Працюючи з дітьми, я сам почуваюсь молодим, повним сил і натхнення продовжувати повертати зір своїм маленьким пацієнтам”
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Світлана Вікторівна - висококваліфікований стоматолог ортодонт в мережі стоматологічних клінік "Люмі-Дент". Є дійсним членом Асоціації ортодонтів України, проводить семінари та практичні заняття в «Медіадент-ortho». Opinion leader та лектор компанії Ormco (США) в Україні. Окрім цього, є автором багатьох статей в журналах «Стоматолог», «Дентал клуб», «Сучасна ортодонтія»