Я - лікар-трихолог. Моя спеціалізація - лікування різних видів алопецій та інших захворювань волосистої частини голови. Мені важливо не лише знайти правильне рішення для кожної конкретної проблеми, а й забезпечити емоційну підтримку пацієнтів. Розумію, як важливо відчувати себе комфортно і впевнено під час лікування, тому завжди створюю атмосферу довіри та доброзичливості. Я за індивідуальний підхід до кожного. Використовую передові, дієві методи для діагностики і лікування своїх пацієнтів. Постійно вдосконалюю свої навички, відвідую трихологічні конгреси і конференції.
Я сімейна лікарка. Моя мета – допомогти вам зберегти здоров’я, своєчасно діагностувати та лікувати захворювання, а також попередити їх розвиток. В роботі користуюсь доказовими джерелами, сучасною інформацією. Постійно вдосконалюю свої знання, приймаючи участь у міжнародних медичних конференціях.
Я лікар-дієтолог, спеціалістка з РХП. В своїй практиці керуюсь сучасною доказовою інформацією, новітніми протоколами. Беру участь у медичних конференціях, майстер-класах для вдосконалення свої знань та навичок.
Доктор займається лікуванням хвороб шкіри, волосся і урогенітальних інфекцій. Також лікуванням випадіння волосся і діагностикою і видаленням родимок.
Використовує методи видалення радіохвильової, лазерний, кріодеструкцію. Проводить дерматоскопію, тріхоскопію на FotoFinder.
Доктор спеціалізується на подології. Проводить апаратний педикюр, манікюр. Лікує врослі ділянки нігтів, при цьому використовуючи коригувальні скоби. Також, робить видалення мозолів і натоптишів, загоює рани на стопі
ЛОР вищої категорії, в область професійних інтересів В'ячеслава Валентиновича входить лікування хвороб, що виникають в горлі, вухах, носі. Проводить процедури по гірудотерапії, тімпанометрії, аудіометрії, зупиняє кровотечі з носа, робить пневмомасаж барабанної перетинки, промиває додаткові пазухи по Проетцу, видаляє вушні пробки, робить масаж піднебінних мигдалин.