Лікар-офтальмолог, здійснює флюоресцентную ангіографію переднього відрізка ока, сітківки, індоціан-зелену ангіографію, а також діагностику та лазерне лікування ретинопатії недоношених дітей.
Я дитячий лікар.
Можу допомогти вам з налагодженням грудного вигодовування та дитячого сну.
Ніколи не застосовую ліки з не доведеною ефективністю.
Постійно удосконалюю свої знання, приймаючи участь у міжнародних конференціях, майстер-класах.
Я сімейна лікарка. Моя мета – допомогти вам зберегти здоров’я, своєчасно діагностувати та лікувати захворювання, а також попередити їх розвиток. В роботі користуюсь доказовими джерелами, сучасною інформацією. Постійно вдосконалюю свої знання, приймаючи участь у міжнародних медичних конференціях.
Я лікар-дієтолог, спеціалістка з РХП. В своїй практиці керуюсь сучасною доказовою інформацією, новітніми протоколами. Беру участь у медичних конференціях, майстер-класах для вдосконалення свої знань та навичок.
Доктор займається лікуванням хвороб шкіри, волосся і урогенітальних інфекцій. Також лікуванням випадіння волосся і діагностикою і видаленням родимок.
Використовує методи видалення радіохвильової, лазерний, кріодеструкцію. Проводить дерматоскопію, тріхоскопію на FotoFinder.