Дитячі лікарі Києва

Київ, бульвар Ярослава Гашека, 24
Консультація
Світлана Ігорівна проводить прийом дорослих і дітей з 4-х років. Лікує: гінгівіт, карієс, пародонтоз, періодонтит, пульпіт, флюороз
Київ, вул. О. Туманяна, 3
Київ, вул. Голосіївська, 13
Психологія це моє натхнення й справа мого життя. Тому я знаходжу підхід до кожного, ви зможете розібратися в собі та дати раду своїм діям. Коли людина розуміє, що з нею відбувається, то їй краще «дихається». У свою чергу я докладу максимум зусиль та компетентних знань, щоб допомогти у цьому.
Київ, проспект Науки 62,а
Марина Валеріївна – лікар невролог. Спеціалізується на лікуванні захворювань нервової системи у дітей віком від 0 до 18 років. Лікує такі захворювання, як: затримка моторного, психомовного розвитку, перинатальна патологія та її наслідки, неврози, розлади сну у дітей, розлади аутистичного спектра та ін. У роботі керується сучасними та доказовими рекомендаціям. Лікар зацікавлена у пошуку причини проблеми з метою її вирішення у співпраці з пацієнтом та родиною.
Київ, вул. Гетьмана Павла Полуботка 7
Оксана Миколаївна веде прийом дорослих і дітей з народження. Проводить профілактичні огляди, діагностику і лікування захворювань терапевтичного, гастроентерологічного, ревматологічного і кардіологічного профілю, надає послуги дитячої вакцинації
Київ, вул. Антоновича, 72
Мене звати Лежньова Юлія Віталіївна, я лікар акушер-гінеколог та спеціаліст із ультразвукової діагностики. ????‍⚕️ Здобула медичну освіту в Донецькому національному медичному університеті в 2020 році Мій професійний шлях — це постійний розвиток і вдосконалення. У своїй роботі я спираюсь на принципи сучасної доказової медицини, щоб забезпечити найкращий підхід до здоров’я пацієнтів.
Київ, вул. Введенська 4
Київ, вул. Віктора Забіли, 7Б
Ірина Анатоліївна сучасна доказова лікарка дитячих та дорослих інфекційних хвороб. Консультує з приводу профілактики, діагностики та лікування вірусних, бактеріальних, грибкових та паразитарних інфекційних хвороб. Також проводить профілактику після укусу кліща, після контакту з інфекційними хворими, після укусів тварин, перед плануванням вагітності з метою уникнення інфекцій, трактує результати обстежень. Складає індивідуальний календар щеплень чи вакцинації за планом. Проводить вакцинацію дітей та батьків. Консультує з приводу імунних порушень у дітей та дорослих.
Київ, вул. Кільцева дорога, 1, ТРЦ «Respublika Park»
Буча, вул. Бориса Гмирі, 7
Наталія Олександрівна - лікар загальної практики – сімейної медицини. Пріоритетні напрямки роботи лікаря це: попередження виникнення захворювань, проведення скринінгових обстежень пацієнтів групи ризику, чек-апи здоров’я пацієнтів – призначається індивідуально в залежності від віку, статі, способу життя, лікування найбільш розповсюджених захворювань серцево-судинної системи, дихальної, травної, сечовидільної, ЛОР-органів. Також проведення планової вакцинації пацієнтів згідно календаря щеплень та рекомендованими вакцинами. Наталія Олександрівна забезпечує пацієнта ефективними і зрозумілими для нього рекомендаціями. Після консультації пацієнт має відповіді на свої питання, чітке розуміння, з якою метою призначено обстеження або препарати. Консультація доступною для пацієнта мовою, без зайвих складних медичних термінів. Простою мовою про складне.
Київ, вул. Закревського, 95В
Дегенеративні захворювання нервової системи, дитяча та доросла неврологія, хронічні больові синдроми, розлади розвитку нервової системи.