Лікар Сімейний лікар Демиденко   Наталія   Олександрівна на Doc.ua

Відгуки про Демиденко Наталія Олександрівна

Наталія Олександрівна - лікар загальної практики – сімейної медицини. Пріоритетні напрямки роботи лікаря це: попередження виникнення захворювань, проведення скринінгових обстежень пацієнтів групи ризику, чек-апи здоров’я пацієнтів – призначається індивідуально в залежності від віку, статі, способу життя, лікування найбільш розповсюджених захворювань серцево-судинної системи, дихальної, травної, сечовидільної, ЛОР-органів. Також проведення планової вакцинації пацієнтів згідно календаря щеплень та рекомендованими вакцинами. Наталія Олександрівна забезпечує пацієнта ефективними і зрозумілими для нього рекомендаціями. Після консультації пацієнт має відповіді на свої питання, чітке розуміння, з якою метою призначено обстеження або препарати. Консультація доступною для пацієнта мовою, без зайвих складних медичних термінів. Простою мовою про складне.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Катерина 02 Березень 2026
Лікарка дуже чудовий фахівець, знає свою справу. Мені дуже сподобалось.
Оксана 12 Березень 2025
Я всім задоволена. Лікар дуже тактовна, дуже сподобалася.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ