Дитячі лікарі Києва

Київ, просп. Миколи Бажана, 30
Професійні інтереси - витяг чужорідних тіл з ЛОР-органів, лікування травм, проведення планових та профілактичних оглядів, спостереження вагітних. До даного фахівця звертаються з такими симптомами: розлад слуху, нюху, утруднене носове дихання, головний біль, больові відчуття в ЛОР-органах.
Київ, вул. Касіяна, 2/1
Лікар займається діагностикою та лікуванням: захворювань, пов'язаних з діяльністю нервової системи у дітей, невралгії, пухлинних утворень спинного та головного мозку, епілептичних нападів, головного болю, тиків (мимовільні посмикування м'язів обличчя та тіла), рухових порушень, надмірної активності або млявості
Київ, пр-т С. Бандеры, 17/1, 2 поверх
Лазерний ретинальний хірург, лікарка-офтальмолог вищої категорії, дитячий офтальмолог. Спеціалізація: лазерна хірургія сітківки, ортокератологія, загальна та інструментальна діагностика, терапія захворювань очей, підбір склеральних лінз
Київ, пр-т Миру, 19/18
Київ, пр-т. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 20
Ортопед-травматолог спеціалізується на діагностиці та лікуванні спектра захворювань у маленьких пацієнтів. Зокрема, він займається лікуванням плоскостопості, клишоногості, кіст кісток, гігроми, дисплазії тазостегнових суглобів, пошкоджень сухожиль. Проводить оперативне і консервативне лікування гемангіом
Київ, вул. Салютна, 2 Б, к. 3
Спеціалістка по роботі з проблемними стопами та нігтями. Консультація та підбір догляду та вправ для стимуляції виправлення деформацій стоп/пальців. Робота з оніхомікозом та дерматомізоком (грибок).
Київ, вул. Чорновола, 25
Дитячий алерголог, педіатр з багаторічним досвідом. Спеціалізується на дихальних формах алергічних хвороб, бронхітах, бронхіальної астмі. Лікує пацієнтів з сезонною алергією та атопічним дерматитом.
Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Київ, вул. Будівельників, 30
Чому я працюю лікарем? Я — лікар акушер-гінеколог, і вже понад 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання — зберегти і підтримати здоров'я жінки. Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Київ, вул. Євгена Сверстюка, 6-в, кв. 71, секція А (ЖК "Галактика")
Консультація від2000 грн
Оксана Леонідівна проводить консультування сімей, дітей, підлітків, а також індивідуальні консультації. Виконує психодіагностику і психокоррекцию, арт-терапію і роботу з метафоричними асоціативними картами, псіхоедукацію і неформальне просвітництво
Київ, вул. Гетьмана Павла Полуботка, 32
ЛОР (отоларинголог) – лікар, який спеціалізується на захворюваннях лор-органів: вухо, горло, носа. Спектр таких хвороб досить великий і включає більше сотні патологій: від простого нежитю до гострого тонзиліту і патологічного порушення функціонування систем.
Київ, бул. Миколи Руденка, 14Д
Світлана Валеріївна займається спостереженням, розробкою лікування і підбором профілактики гінекологічних захворювань (запальних захворювань статевої системи, патологій шийки матки і т.д).