Лікар Хірург-онколог Коровін Сергій Ігорович на Doc.ua

Відгуки про Коровін Сергій Ігорович

Доктор медичних наук
Онкохірург, фахівець в області лікування раку шкіри, а також м'яких тканин, для чого проводить такі маніпуляції: діагностику, скринінг, променеву терапію і хіміотерапію. Знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта, завдяки чому лікування проходить максимально комфортно і результативно.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 12 відгуків

Євгеній 11 Грудень 2025
Все добре було на візиті, всім задоволені.
Наталія 13 Листопад 2025
Все на вищому рівні
Інна 06 Листопад 2025
Візит пройшов добре у цього лікаря. Нам все дуже сподобалося. Дякую.
Тетяна 16 Жовтень 2025
Я ставлю найвищий бал, Сергій Ігорьович дуже гарний спеціаліст, все доступно і зрозуміло пояснив мені. Я дуже задоволена сервісом та клінікою, все пройшло чудово, дуже дякую.
Аліна 25 Вересень 2025
Все було добре на консультації. Все що я хотіла почути я почула від лікаря .Все пояснив записалась ще на повторний візит. Дуже гарний персонал привітні дівчата
Олена 21 Серпень 2025
Сергій Ігорович дуже гарний лікар, просто десять з десяти, можу сміливо сказати, що це найкращий спеціаліст, до якого я колись зверталась. Надав рекомендації, назначив обстеження, дякую.
Марина 31 Липень 2025
Хотела получить консультацию именно у Сергея Игоревича Коровина. В выборе специалиста не ошиблась: прекрасный врач,приятный человек, получила исчерпывающую информацию.Желаю доктору всего доброго!
Юрій 21 Червень 2025
Все було швидко і якісно
Ірина 01 Травень 2025
Світлана 01 Травень 2025
Дуже професійний підхід і довіра до лікаря та клініки все сподобалось
1 2
Показати ще 2 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ