Стоматолог-хірург, імплантолог, надає повний спектр стоматологічної хірургічної допомоги в амбулаторних умовах, включаючи кісткову пластику (остеопластика), установку імплантатів, видалення зубів при підготовці до ортодонтичного лікування і протезування.
Стоматолог, ендодонтист, гігієніст, займається лікуванням і корекцією карієсу і його ускладнень, лікуванням кореневих каналів (пульпіт), включаючи проведення ревізії раніше лікованих каналів, реставрацією зубів.
Лікар-стоматолог, надає базові стоматологічні послуги: проводить лікування зубів, протезування та імплантацію. Займається лікуванням таких захворювань: карієс (і його ускладнення), пульпіт, пародонтит, пародонтоз, гінгівіт та ін.
Основний напрямок роботи - протезування зубного ряду всіх видів складності (знімне/незнімне), лікування зубів, професійна гігієна порожнини рота (офісна/домашня).
Працює стоматологом протягом 30 років, спеціалізується на якісному лікуванні захворювань зубів, пародонту, займається лікуванням дітей і профілактикою стоматологічних захворювань.
Професійні інтереси - терапевтична стоматологія, процедури з художньої реставрації, консервативне лікування кореневих каналів, послуги з гігієни порожнини рота.
Спеціалізується на усуненні неправильного прикусу і вирівнювання зубного ряду за допомогою постановки кап, пластин і брекетів. Здійснює мікропротезування, знімне/незнімне протезування, бюгельне протезування, протезування на імплантатах.
Стоматолог-ортопед, область професійної діяльності - всі типи знімних і незнімних протезів зубного ряду, протезування на імплантатах, включаючи установку безметаллових і металокерамічних коронок, вінірів, бюгельних протезів.
Лікар-стоматолог, спеціалізується на проведенні професійного чищення зубів, а також вектор-терапії. Займається лікуванням таких захворювань, як пародонтит, пародонтоз, гінгівіт, чутливість зубів і ін.