Парковка Детская комната Оплата карточкой Wi-Fi зона
ЛОР-центр и центр слуха «Беттертон» уже более 10 лет специализируется на передовой сурдологии и отоларингологии, предоставляя пациентам широкий спектр услуг по диагностике слуха, подбору и настройке слуховых аппаратов, изготовлению индивидуальных вкладышей, берушей и т.д. Занимается диагностикой и комплексной терапией воспалительных, инфекционных и хронических патологий ЛОР-органов.
Демченко Дарія Сергіївна - дуже приємний лікар, має гарний підхід до дітей. Моя дитина задоволена, вона лікарів не любить, але дитина хоче повернутися до лікаря. Все було дуже приємно, охайно, чисто. Лікар дав відповідні рекомендації, питань до лікаря не залишилося
Дмитро 23 Июль 2024
Візит пройшов чудово.
Нікіта 12 Декабрь 2023
Лисянченко Дарія Сергіївна - добра і ввічлива лікарка, все гарно розповіла і оглянула, дякуємо
Андрій 07 Декабрь 2023
Чудове відношення, лікар хороша людина. Все добре пройшло, нема негативних моментів.
Даніель 02 Октябрь 2023
Лікар, Лисяченко Дар'я Сергіївна, компетентний. Все було добре, все підказала, все було швидко, професійно, етично та інформативно
Матвий 18 Январь 2020
Лікар дуже уважний, як на мене, спеціаліст гарний.Ми ще до нього прийдемо.Ми тільки почали.Поки нам все сподобалось.