Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

МЕДХАУЗ

Медицинский центр
Акушерство, Гинекология, Дерматология, Диетология, Кардиология, Косметология, Мануальная терапия, Массаж, Неврология, Ортопедия, Оториноларингология, Педиатрия, Подология, Проктология, Ревматология, Терапия, Травматология, УЗ-диагностика, Урология, Физиотерапия, Флебология, Хирургия еще
  • Парковка,
  • Детская комната,
  • Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 8:00-19:00
  • Сб: 9:00-16:00
  • Вс: выходной

ул. Грушевского, 22А. На карте

Старе місто

Рейтинг клиники
5.0

Кол-во отзывов

361

Рейтинг клиники рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

    Рекомендую

    Все было хорошо, единственное, что не понравилось, долго ожидать результаты анализов.

    Аноним, 03.02.2021

    Рекомендую

    Єдиний мінус в холі треба подивитися за проводкою. І це навіює неприємні відчуття.

    Діана, 03.11.2020

    Рекомендую

    Все супер, все підходить. Дуже гарна клініка. Дуже гарно поговорили, мені все розказали та повідомили. Я дуже задоволена.

    Софія, 29.06.2020

    Рекомендую

    Відвідала багато клінік, це є одна з кращих по ставленню до людей.

    Тетяна, 14.02.2020

    Рекомендую

    Дуже приємні все показали зустріли. На візит потрапила раніше.

    Світлана, 11.02.2020

    Рекомендую

    Лікар Мамолог кваліфікований спеціаліст, все доступно мені пояснив та розповів. В цілком залишилась задоволеною візитом.

    Леся, 20.01.2020

    Рекомендую

    Дуже хороший сервіс, мені у Вас сподобалось.

    Катерина, 21.12.2019

    Рекомендую

    Все досить чисто. персонал привітний, все що необхідно можна зробити на місці й не треба нікуди йти. Зручно, швидко. Хотілось би дешевше.

    Вячеслав, 19.12.2019

    Рекомендую

    В клініці привітний персонал. Обслуговування теж чудове, все швидко та якісно, я дуже задоволена.

    Марія, 21.10.2019

    Рекомендую

    В цілому все відмінно. Єдине, що незручно так це відсутність місця для автопарковки. Я з іншого міста і це стала проблемою, біля клініки не передбачені місця для клієнтів з машинами.

    Василь, 04.02.2019

    Рекомендую

    Все супер. Основне побажання - це електронний документообіг, але не в констексті, щоб це був сканер документів чи копії аналізів, а щоб усі результати медичних оглядів, історія пацієнта зберігались на якомусь сервісі. І доступ до них був з власного смартфону з правильною інтерпритацією, тобто, щоб я здаючи двічі на рік аналіз крові, міг подивитись динаміку по якомусь конкретному маркеру протягом всього свого життя.

    Микола, 21.01.2019

    Гарний персонал, дівчатка на рецепції. Мене все влаштовує.

    Галина, 01.11.2018

    Рекомендую

    Я дуже вдячна за допомогу дівчатам на рецепції, вони дуже привітні.

    Галина, 20.07.2018

    Рекомендую

    Хороші медсестри, зустріли, провели до лікаря, все добре.

    Ірина, 09.07.2018

    Рекомендую

    Дівчата провели в кабінет, запропонували каву.

    Тимур, 26.06.2018

    Рекомендую

    Клінікою я дуже задоволений. - обслуговуванням і сервісом. Всі привітні, пригощали кавою, просили вибачення за будь-які незручності. Все було гарно, культурно, мені дуже сподобалося.

    Дмитро, 06.06.2018

    Рекомендую

    Все комфортно персонал очень приятный. Я всем довольна.

    Галина, 17.05.2018

    Рекомендую

    Сподобалось ставлення до пацієнта, сервіс і обслуговування.

    Назар, 07.05.2018

    Мені обіцяли в суботу повідомити результати моїх аналізів, але сьогодні вже вечір понділка, а мені так ніхто і не дзвонив.

    Оксана, 17.11.2017

    Всюди чисто, швидко, не було ніяких спізнень.

    Роман, 17.11.2017

    Очень все хорошо, все на высшем уровне. Буду еще туда идти.

    Алла, 05.10.2017

    Дуже гарно. Добре. Без черг, без нічого. Я задоволена.

    Олександра, 04.10.2017

    Все сподобалось, все дуже гарно та приємно.

    Ульяна, 23.08.2017

    Все добре, було дуже приємно, все сподобалось.

    Вікторія, 21.08.2017

    Сервіс обслуговування дуже хороший. Працівники активні, до клієнтів ставляться гарно.

    Ирина, 09.08.2017
Почему Вы не можете оставить отзыв?
Отзывы на сайте могут оставлять только пациенты, побывавшие на приеме у врача. Это исключает публикацию заказных и неправдивых отзывов. Мы собираем отзывы путем обзвона реальных пациентов, которые посетили врача, записавшись через наш сервис.