Із 1995 року займається питаннями грудного вигодовування. Керівник Львівського регіонального центру з підтримки грудного вигодовування. Автор двох науково-популярних книг: «Мамина школа», «Вчимося годувати грудьми», наукових статей, що торкаються питань грудного вигодовування.
Олександра Володимирівна - висококваліфікований лікар з великим досвідом роботи, який займається діагностикою і лікуванням дітей з органічніми ураженнями центральної нервової системи, епілептичною хворобою, природженими дегенеративними захворюваннями, затримками розвитку та неврозами тіла
Семейный врач. Занимается лечением пациентов широкого терапевтического профиля в соответствии с современными мировыми стандартами. Ведет детей дошкольного возраста.
Педіатрія-вища. Дитяча гастроентерологія – друга. Гастроентерологія – сертифікат спеціаліста. Надаю спеціалізовану медичну допомогу дітям та дорослим, із захворюваннями органів травлення (крім інфекційних та онкологічних), а також швидку та невідкладну допомогу. Застосовую сучасні методи дослідження, діагностики та лікування
Врач специализируется на ортопедической стоматологии. Более 15 лет в медицине. Специализируется на протезировании зубного ряда, гайморотомии, остеопластике, синуслифтингах
Оксана Ярославівна має 15-ти річний досвід у сфері професійної гігієни ротової порожнини. Лікар проводить консультації-навчання «Гігієна зубів дітям та дорослим». Також спеціалізується на лікуванні захворювань ясен системою VECTOR.
Врач ведет терапевтический прием взрослых и детей. Выполняет пломбирование, реставрации зубов, пломбирование корневых каналов, отбеливание, гигиене полости рта
Оксана Миколаївна займається ендодонтичним лікуванням зубів (лікування кореневих каналів), лікуванням карієсу та його ускладнень. Проводить професійну гігієну ротової порожнини та відбілювання зубів