Дмитро Олександрович після проходження ординатури тривалий час працював шкільним дитячим стоматологом, тому має великий практичний досвід у лікуванні дітей. Займався різнопрофільною діяльністю в галузі дитячої та дорослої терапевтичної стоматології.
Регулярно відвідує курси підвищення кваліфікації, тематичні семінари за новими технологіями та сучасним матеріалам в стоматології.
Юлія Миколаївна — лікар-стоматолог загальної практики. Виконує повний ряд процедур: терапевтичні послуги, пародонтологічні послуги і дитячий прийом. Серед захворювань, лікуванням яких займається лікар: карієс, пульпіт, пародонтоз, періодонтит, пародонтит і гінгівіт.
Вероніка Олександрівна активно займалася різнопрофільною діяльністю в сфері терапевтічної дитячої стоматології. Набула практичного досвіду у використанні сучасних методів лікування дітей, працювала в державних медичних установах і приватних стоматологічних центрах, в кожному з яких почерпнула щось нове.
Дарія Сергіївна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Лікар виконує професійну гігієну порожнини роту, лікує карієси, пульпіти, гінгівіти, виконує видалення зубів і протезування різних рівнів складності. Була учасницею спеціалізованих семінарах: «Сучасні стратегії профілактики та лікування стоматологічних захворювань: світовий досвід та преспективи розвитку», «Архітектура щоденного прийому. Протезування для лінивих» і «Сучасне ендодонтичне лікування».
Валерія Михайлівна займається різнопрофільною практикою в сфері терапевтичної, ортодонтічної дитячої стоматології. Набула практичного досвіду у використанні сучасних методів лікування дітей, працювала в державних медичних установах і приватних стоматологічних клініках. Пройшла стажування в одній з провідних стоматологічних клінік Європи «PetroMed» (г.Чадц, Словаччина).
Елена Анатольевна врач стоматолог-терапевт, который специализируется на диагностике, профилактике и лечении заболеваний ротовой полости. Регулярно посещает тематические курсы для повышения квалификации.