Татьяна Викторовна – практический психолог, гештальт-терапевт, телесный терапевт (в рамках бодинамики). Специализируется на лечении психологических расстройств (в т. ч. сексуального характера), кризисов, травм, решении проблем с самооценкой, принятием себя и др. Проводит индивидуальную, групповую терапию, консультирование семей, пар. Ведет тренинги, семинары, лекции.
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 130 отзывов
Антон 06 Июнь 2024
Все було дуже добре, лікарка сподобалася, отримав гарну консультацію. Дякую!
check Проверенный пациент Визит в клинику
Дарина 12 Февраль 2024
Дуже сподобався спеціаліст. Буду надалі звертатися до неї.
check Проверенный пациент Визит в клинику
Ситуацию исправлено
Виктория 20 Сентябрь 2023
Була не консультація, а задарма витрачені час та гроші, тому що вона, окрім того, що запитувала: "а що ви від мене хочете?" більше нічого іншого не питала. Ми кажемо: у нас така ситуація, очікуємо якоїсь поради що нам далі робити. А у відповідь все теж саме: "А що ви від мене хочете?! Я не знаю що вам робити, домовляйтесь між собою". Як на мене, це не робота спеціаліста.
Кривошлыкова Татьяна Викторовна 03 Октябрь 2023
Дякую Вам за відгук. Та було б дуже корисно та терапевтично, якщо б Ви свої думки та почуття розмістили одразу в кабінеті, в контакті.
З приводу моїх питань до Вас- якщо згадаєте, то їх було багато. Нажаль Ви запам'ятали лише одне.
Як на мене, то спеціаліст дає рекомендації, а не поради. Рекомендації та своє бачення в кінці я сказала.
Мабуть вони та я, як спеціаліст Вам не підійшли. Так буває.
Тому гроші повертаю та бажаю Вам знайти свого фахівця.