Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр «ОН Клиник Одесса» на ул. Королёва
- Парковка,
- Оплата карточкой,
- Wi-Fi зона,
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Були в цій клініці на діагностиці. Виконували нейросонографію, ми дуже задоволені візитом, гарна клініка та гарні співробітники. Все пройшло дуже добре, все чудово.
Клініка дуже сподобалася, буду звертатися у цю клініку ще обов'язково. Дуже зручне місце розташування клініки.
Виконувала в цій клініці рентген діагностику. Мені все сподобалось, дуже. Все чудово, все пройшло вчасно і зручно, швидко отримала результати. Дякую, візитом задоволена.
Зауважень не маю, все, як завжди було добре, я задоволена візитом. Дякую.
Все сподобалося, дуже швидко, затишно, все добре, дякую.
Візит пройшов добре. Дуже все сподобалося у цій клініці.
Дуже сподобалося обслуговування, я задоволена проведенням обстеження дякую.
Клініка і лікар дуже сподобалися. В клініці дуже хороший УЗД спеціаліст, лікар "просто бомба". Лікар без проблем визначив мій стан, розказав що вагітність на малому терміні, хоча інший лікар не міг це підтвердити. Клініка хороша, зауважень не було
У клініці все мені сподобалося. Доволі були гарні консультації на рецепції, гарне обслуговування у цій клініці. Досить гарне проведення медичних послуг, все добре було. Я залишився усім задоволений.
Клініка мені дуже подобається. Саме розташування клініки, особисто для мене доволі зручне, клініка знаходиться поблизу. Тому візит пройшов доволі добре, без будь-яких проблем.
Все чудово, зробили діагностику, залишилися задоволені обслуговуванням, дякую.
Візит пройшов доволі добре у цій клініці.
Просто відмінне відношення у цій клініці до пацієнтів. Мені все досить гарно пояснили, доступно все роз'яснили. Я дуже залишилася задоволена обслуговуванням у даній клініці.
Сподобалося відношення, все дуже швидко, не довго чекала, дякую.
Не маю зауважень, все сподобалося в клініці, дякую.
Дуже все сподобалося в цій клініці. Сам візит пройшов швидко, діагностику провели досить оперативно та якісно.
В клініці все чудово, мене абсолютно все влаштовує. В клініку зверталась вже не перший раз, всім задоволена
Клініка дуже сподобалася. Візит чудово пройшов, всі у клініці досить ввічливі та уважні.
Обслуговуванням задоволена, все було добре в клініці, дякую.
Дуже все сподобалося у клініці. Візит пройшов доволі добре.
Я задоволений обслуговуванням в цій клініці, дякую.
Загалом клініка нам сподобалася, все було доволі зручно.
Все на відмінно, нас все влаштувало в цій клініці, звертатимемося і надалі. Дякую!
Хотілося б, щоб був якийсь гардероб у клініці. А так, все було добре.
Клініка нам дуже сподобалася. Діагностика пройшла доволі оперативно та якісно. Сервіс у клініці просто чудовий.