Диагностический центр
  • Парковка
  • Оплата карточкой
  • Детская комната
  • Wi-Fi зона

Клиника Viva, которая расположена на Подоле, предоставляет услуги современного диагностического отделения, в котором проводится ультразвуковая, функциональная, нейрофизиологическая, эндоскопическая и лабораторная диагностика. Каждый пациент может получить качественные услуги по доступным ценам в краткие сроки. Приятная атмосфера и высококвалифицированные врачи – все это о Вива на Подоле

• пн - вс : 8:00 - 21:00

ул. Щекавицкая, 36

Подольский, м.Контрактовая площадь м.Тараса Шевченко

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Чудовий лікар! На відміну від багатьох інших коментує дохідливими словани обстеження. Найвища оцінка!

Віталій, 01.03.25

Діагностику провели добре, обслуговуванням задоволений, дякую.

Олег, 19.02.25

Мені дуже сподобався візит в клініку. Дуже сподобалася лікар УЗД спеціаліст, хоча лікар молоденька дівчинка, але дуже сподобався лікар, чудовий прийом, я вражена дуже приємно. Чудова клініка, зауважень не було

Вікторія, 07.02.25

Дуже сподобалася клініка. Все було добре. Дякую.

Вікторія, 19.01.25

Досить нормальна, зручна клініка. Діагностика пройшла доволі швидко, зробили її гарно. Дуже хороший та компетентний лікар, який проводив діагностику, видно людина знає свою справу добре.

Мартин, 10.11.24

Усе зробили нормально, я задоволена.

Наталія, 05.08.24

Клініка дуже сподобалася, але довелося очікувати - це не дуже сподобалося. Загалом все пройшло добре.

Валерія, 29.07.24

Все сподобалося, я задоволена, дякую.

Анастасія, 26.07.24

Мені сподобався лікар узист, він так подивився, розказав, підказав, мені сподобалось спілкування із ним. Також дівчина на рецепції дуже лояльна, добра, привітна. Я майже не очікувала - вона одразу усе швидко зробила, щоб мені було комфортно, поводилась саме так, як й повинна поводитись працівниця медичного закладу (я так гадаю).

Світлана, 20.07.24

Сервіс на найвищому рівні.

Поліна, 16.07.24
Центры поблизости