Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

Клініка Viva, яка розташована на Подолі, надає послуги сучасного діагностичного відділення, у якому проводиться ультразвукова, функціональна, нейрофізіологічна, ендоскопічна та лабораторна діагностика. Кожен пацієнт може отримати якісні послуги за доступними цінами за короткі терміни. Приємна атмосфера та висококваліфіковані лікарі - усе це про Віва на Подолі

• пн - нд : 8:00 - 21:00

вул. Щекавицька, 36

Подільський, м.Контрактова площа м.Тараса Шевченка

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Чудовий лікар! На відміну від багатьох інших коментує дохідливими словани обстеження. Найвища оцінка!

Віталій, 01.03.25

Діагностику провели добре, обслуговуванням задоволений, дякую.

Олег, 19.02.25

Мені дуже сподобався візит в клініку. Дуже сподобалася лікар УЗД спеціаліст, хоча лікар молоденька дівчинка, але дуже сподобався лікар, чудовий прийом, я вражена дуже приємно. Чудова клініка, зауважень не було

Вікторія, 07.02.25

Дуже сподобалася клініка. Все було добре. Дякую.

Вікторія, 19.01.25

Досить нормальна, зручна клініка. Діагностика пройшла доволі швидко, зробили її гарно. Дуже хороший та компетентний лікар, який проводив діагностику, видно людина знає свою справу добре.

Мартин, 10.11.24

Усе зробили нормально, я задоволена.

Наталія, 05.08.24

Клініка дуже сподобалася, але довелося очікувати - це не дуже сподобалося. Загалом все пройшло добре.

Валерія, 29.07.24

Все сподобалося, я задоволена, дякую.

Анастасія, 26.07.24

Мені сподобався лікар узист, він так подивився, розказав, підказав, мені сподобалось спілкування із ним. Також дівчина на рецепції дуже лояльна, добра, привітна. Я майже не очікувала - вона одразу усе швидко зробила, щоб мені було комфортно, поводилась саме так, як й повинна поводитись працівниця медичного закладу (я так гадаю).

Світлана, 20.07.24

Сервіс на найвищому рівні.

Поліна, 16.07.24
Центри поблизу