Отзывы о диагностическом центре Смарт Медикал Центр (Smart Medical Center) на Оболони
- Пн-Вс: 7:30-21:00
ул Левка Лукьяненка, 19. На карте
Оболонский , м.Оболонь, м.Минская, м.Героев Днепра
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
В клініку зверталась на доплерографічне дослідження судин, все було дуже спокійно, лікар ввічливий, на запитання мої відповів, висновок обстеження отримала. Клініка дуже хороша, записалась ще до інших лікарів
Все было хорошо, приятно, вежливо и быстро.
Візит пройшов просто відмінно. Дуже все сподобалося. У клініці надзвичайно професійний та дбайливий медперсонал.
Все сподобалося. Гарний лікар перебування в клініці, умови все гарно
Клініка хороша, має декілька відділень, трохи незручно було зорієнтуватися в клініці. Зверталась в клініку на УЗД серця і холтер, все зробили добре, висновок холтера надіслали на електронну пошту в той же день, що дуже зручно і швидко
Детально все подивились розказали за це дякую
В клініці обслуговувалась вже багато разів. Зверталась в клініку на УЗД, хороший лікар діагностик. Все зробили, швидко прийняли, зауважень не було, все було супер!
Візит пройшов добре, мені дуже все сподобалося у даній клініці.
Була в цій клініці, виконувала діагностику. Все сподобалось, все пройшло чудово, я дуже задоволена візитом, наступне обстеження планую проходити також в цій клініці.
В цілому клініка мені дуже сподобалася, все було чудово. Залишився максимально задоволений візитом.
В клініку зверталися на електроенцефалограму. Персонал клініки та лікарі дуже привітні, гарно спілкуються, цікавляться, роблять свою роботу правильно, тому я в цю клініку і ходжу, бо в клініці гарне обслуговування
Дуже сподобавс цей візит до клініки, лікар-діагност висококваліфікований, я дуже задоволена, звертатимуся і надалі за потреби. Дякую!
Візит пройшов чудово. Все було добре, залишилися задоволені візитом в цю клініку.
Обслуговування в клініці сподобалося, не маю зауважень, дякую.
Клініка дуже сподобалася. Діагностика пройшла швидко та якісно. Все класно було в цій клініці.
Оінюю на п'ять, все добре, задоволений проведенням діагностики, дякую.
Все сподобалося у клініці, добре прйшов візит.
Дуже сподобалася клініка. Все у клінці чисто та акуратно. Дуже гарно пройшов візит у цій клініці.
Мене влаштувало обслуговування в клініці, дякую.
Атмосфера в клініці налаштовує на позитив і хороші процеси. Лікарі дуже компетентні та професійні. В клініці робили УЗД серця, хочу зазначити, що в клініці сучасне обладнання. Лікар діагностики дуже сподобався, дуже професійний!
Уже не вперше була на візиті у цій клініці. Мені тут все дійсно подобається. Умови перебування хороші та лікарі доволі кваліфіковані спеціалісти.
Дуже привітний персонал, кваліфікований у цій клініці. Мені все дуже сподобалося у клініці, буду звертатися.
У клініці дуже хороші лікарі, саме такі які і повинні бути. Візит пройшов непогано.
Все супер пройшло, клініка мені дуже сподобалася, медперсонал досить чемний та уважний, навкруги все охайно. Загалом все добре було в цій клініці.
Даже гарно прийняли,не чекали в черзі, консультування на високому рівні було . Дякую що у вас є такі спеціалісти .