Отзывы о диагностическом центре Ок Клиник
- Оплата карточкой,
- Wi-Fi зона,
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб-Вс: 9:00-16:00
Харьковское шоссе, 121, Киевская городская клиническая больница №1, 1-й этаж корпус В. На карте
Дарницкий , м.Вырлица
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Гарне відношення лікаря УЗД, добре обслуговування.
Все влаштувало, комфортно, буду звертатися в разі необхідності.
Відбувся прийом . Все добре пройшло. Комфорт чудовий, оцінку можу поставити десять балів. Все сподобалось і усе підійшло.
ОК клініці Дівчатка великі молодці. Рекомендую
Сподобались обладнання й лікар, що робив УЗД - показував на моніторі, докладно усе поясняючи. Отримав висновок.
Не сподобалось як лікар відповідав на запитання. І прийом відбувся із запізненням 10-15 хвилин. Лікар часто виходив з кабінету під час прийому.
В клініці все сподобалось,дуже добре було
Усе пройшло нормально - пояснили, розказали, без відвідування лікаря, а ще б краще було, якби й вилікували одразу!)
Все було вчасно, швидко. У нас залишились тільки позитивні враження, наш лікар відповідав на всі наші запитання, ніяких запитань не залишилось, все було добре, ніяких зауважень не було
Спирометрию сделали как мне кажется нормально, приятно обслужили.
Дуже гарне ставлення, усе чітко, злагоджено, мені сподобався візит.
Результати УЗД не співпадають з клінічними аналізами.
Робили в клініці діагностику, лікар уважний, приділив достатньо часу, дитині лікар сподобався
Гарна клініка, все було добре, записувались на діагностику. Єдине зауваження до клініки: наявність кондиціонера в кімнаті де проводять обстеження, повітря дуло, літній людині було некомфортно. Побажання для клініки звернути на це увагу
Дуже ввічливий персонал, дуже лояльне відношення до клієнта, все було вчасно, мені все сподобалось
Сподобався комфорт та обслуговування в клініці.
Залишилась дуже задоволеною - працівники приємні та професійні. Я не місцева, і так склалось, що в клініку приїхала значно раніше, тому запитала у дівчат, чи не могли б мене прийняти раніше, вони порадилися та вирішили, що така можливість є, тому мені одразу зробили УЗД, під час якого лікар помітив, що я потребую ще в УЗД щитоподібної залози та запропонував зробити одразу і цю діагностику.
Візитом у клініку залишився задоволеним
Сервіс гарний. Візитом залишився задоволеним. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.
Візитом у клініку залишилася дуже задоволена – мене зустрів привітний та професійний персонал. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.
Визитом осталась довольна, обслужил очень внимательный персонал.
В клініці дуже гарний лікар узд-спеціаліст, дуже професійний, ми дуже задоволені
Дівчатка швидко зробили мені ЕКГ, і практично відразу видали результат із розшифровкою, було чисто і прохолодно, тому час очікування не був виснажливим. Залишилась цілком задоволена.
Візит до клініки пройшов добре. Усім задоволена.
Візит пройшов комфортно, швидко, за записом. Лікар, який проводив мені УЗД - професіонал. Залишилася задоволена, в майбутньому планую навідатися до цієї клініки ще. Вже рекомендувала своїй знайомій.