Отзывы о диагностическом центре Ок Клиник
- Оплата карточкой,
- Wi-Fi зона,
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб-Вс: 9:00-16:00
Харьковское шоссе, 121, Киевская городская клиническая больница №1, 1-й этаж корпус В. На карте
Дарницкий , м.Вырлица
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Задоволена роботою лікаря УЗД спеціаліста, все пояснив, дав рекомендації до якого спеціаліста потрібно звернутися, все було добре
Усе пройшло швидко, оперативно, якісно. Пацієнту сподобалось.
Дуже сподобалася дана клініка.Все пройшло добре, у клініці дуже комфортно. Привітний, уважний персонал. Фахівці у цій клініці дуже ввічливі, професійні та уважні.
Все пройшло чудово. Все сподобалося у цій клініці.Було все добре.
Артролог сказав, що УЗД проводили невірно - УЗД суглобів проводиться зі спеціальною насадкою для суглобів. Мені ж зробили зі звичайною.
Пройшло все нормально, дівчата на рецепції просто молодці. Дуже уважні, ввічливі, привітні. Клініка дуже сподобалася, все було чудово у цій клініці.
Все пройшло добре, усе що було потрібно, зробили. Всім задоволена.
Дуже сподобалася ця клініка. Все було добре у цій клініці.
Сподобалася клініка, загалом все досить добре пройшло.
Сподобався підхід лікаря діагноста, можливість вільного спілкування із ним. Лікар чуйний, розуміючий. Діагностика пройшла досить легко.
Сподобались обслуговування та підхід до клієнтів.
Дуже гарні враження, лікар УЗД сподобалася, чудово провела діагностику, зауважень не було до персоналу
Все було добре, швидко, оперативно. Діагностику провели добре, зауважень до персоналу не було
На ресепшен персонал привітно зустріли, все пояснили. Лікар діагностику дуже хороший, на такій процедурі була перший раз, дуже хвилювалася. Лікар все пояснив що і як робити, я всім задоволена. Лікар дав консультацію, візит сподобався. Рекомендую клініку своїм знайомим
Все дуже добре було. Чудовий лікар мене консультував, я задоволений. По домашньому відчував себе у цій клініці.
Дуже чемний лікар що робив УЗД, докладно розказав як буде проходити процедура, пояснив як вона пройшла, який висновок, надав рекомендацій що потрібно робити надалі.
Не сподобалися коментарі лікаря, яка проводила діагностику, щодо причин мого візиту, це було некоректно , на мою думку.
Клініка добра, але прийом затримався. Лікар діагностики не встигає приймати велику кількість людей, людей багато, очікують в коридорі. Сама лікар дуже сподобалася, зауважень до роботи лікаря не було, все зрозуміло і докладно розказала і пояснила
Все було класно, персонал гарний, все розуміють з пів слова, лікарі уважні, залишилися задоволені
Все влаштувало у клініці. Все було добре.
Лікар яка провела Доплерографія судин голови та шиї дуже приємна, уважна, дала рекомендації, щоб звернулась до потрібного спеціаліста. Я задоволена візитом
Напрочуд добре все відбулося. Було усе супер в цій клініці. Зауважень ніяких немає, ні до спеціалістів, ні до персоналу.
У клініці працюють дуже приємні люди, ввічливі та уважні. Клініка дуже сподобалася, було приємно, комфортно перебувати у цій клініці. Все пройшло на найвищому рівні.
Сподобалась привітність лікаря, що робила УЗД, й те, що розповіла усе, що було треба.
Все добре пройшло. Обслуговування у клініці хороше. Все доступно пояснили, чітко все розказали. Клініка сподобалася.