Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Гарна клініка, добре все пройшло. Дякую.
Все пройшло добре, дякую.
Мені сподобалося, що адміністратор у клініці привітний, і лікар, яка виконувала діагностику, теж. Все пояснила мені за результатами обстежень, все добре пройшло, все було чудово. Я задоволена візитом
Мені сподобалося, що в клініці чуйний персонал. У клініці чисто, гарно
Клініка дуже мені сподобалася, всі тут були дуже ввічливі, не чекала по часу зовсім на візит.
Я виконувала доплерографію судин в цій клініці, я залишилась дуже задоволена, діагностику провели чудово, все пройшло вчасно та швидко, дуже гарна клініка та дуже гарний спеціаліст.
Була на діагностиці УЗД, я дуже задоволена, оскільки мені вказали на причину мого стану, про яку я навіть не здогадувалась, тепер я знаю, як мені діяти далі, дуже дякую.
В клініці робила УЗД суглоба. Лікар дуже приємна, докладно все пояснила. Прийом сподобався, в клініку буду звертатися ще
Записувалась на УЗД діагностику черевної порожнини, все пройшло нормально, в клініці досить комфортно перебувати, спеціалісти гарні та приємні, я повністю задоволена, дуже дякую.
Добре пройшов візит у клініку. Мені все сподобалося, персонал привітний, зручний графік роботи клініки. Сподобався, лікар, який проводив діагностику. Все добре пояснив, уважний, все запитав. Відповів на усі запитання, проконсультував, надав рекомендації. Все було зручно.