Отзывы о диагностическом центре Medicinе group (Медицина груп)
- Парковка,
- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Сб: 10:00-14:00
- Вс: выходной
ул. Евгения Чикаленко, 45/2. На карте
Шевченковский , м.Площадь Украинских Героев
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
В клініці дуже приємний персонал, гарно зустріли, добре обслуговують, все швидко, Ніяких зауважень, тільки позитивні враження.
Дуже гарно зустріли в клініці, завчасно провели УЗД. Все пройшло на вищому рівні.
Візит пройшов дуже добре, буду звертатись іще.
Візит пройшов комфортно, зручно, професійно.
Все було добре, мене добре прийняли, пояснили що мені потрібно далі робити
Лікар, що робив УЗД, був професійним, до того ж подивився трохи більше, ніж це входило о пакету. Залишились задоволеними візитом.
Все добре. Все супер пройшло, без ніяких нарікань.
Клініка комфортна, оцінюю на відмінно, дякую!
Клініка дуже чиста, дуже сподобався лікар діагностики
Трішки важко було знайти клініку. Вона знаходиться у дворі й зовні її не видно. Немає ніяких вказівників.
Все добре пройшло. Дуже дякую Вам. Ніяких нарікань немає.
Прийняли вчасно, без черг, лікар УЗД був приємним.
Було виявлено хибно патологію в (Медицині груп). Коли був в іншій кардіологічній лікарні мене більш точному обладнані встановили що патології немає.
Все добре пройшло. Є все необхідне для хорошого обстеження.
Все в цілому непогано, але специфіка місця розташування створює певний дискомофорт... В іншому все добре, претензій не маю. Дякую.
Жодного зауваження, все пройшло на вищому рівні, професіонали своєї справи. Я прийшов, безплатні бахіли, зробили УЗД щитоподібної залози, все показали, все пояснили доступною мовою, достатньо швидко все зробили
Все пройшло добре, за потреби-звертатимемося. Дякую.
Была на УЗИ молочных желелез, и так как раньше у меня были проблемы, то посоветовали больше обращать внимание на грудь. Врач, очень внимательно выслушал какие у меня были проблемы, какие анализы у меня были готовы, на что я жаловалась. Вообще получила квалифицированное обслуживание, внимание и я этим очень довольна. По рекомендациям, что я получила, буду дальше делать что нужно.
Тратив час, чекав лікаря, лікар прийшов з запізненням. Швидко зробили, швидко щось написали, аби було. В клініку більше не піду. В клініці нав'язували додаткові послуги, говорили, що послуга яку я обрав, є неповноцінною. Лікар настоював на свойому, але зробили те, що потрібно було мені
Все було швидко, ЕКГ було зроблено як потрібно.
Візитом залишилась задоволеною - прийняли без затримки та й висновок отримала майже одразу.
Зручне розташування, затишна атмосфера, приємне ставлення.
Дуже все сподобалося, як зробили діагностику.
Якщо не вважати того, що лікар, який проводив мені УЗД, мовчав під час діагностики та тільки після того, як видав висновок, я змогла поставити запитання що хвилюють мене, відповідав неохоче (таке зі мною вперше, я звикла до того, що завжди під час проведення УЗД лікар коментує те, що бачить). А так все пройшло у звичайному режимі.
Всім залишилась задоволена, працюють дуже гарні та кваліфіковані спеціалісти, вчасно приймають. Дуже задоволена роботою клініки та лікаря.