Отзывы о диагностическом центре «ОН Клиник Днепр», медицинский центр
- Пн-Сб: 8:00-20:00
- Вс: 9:00-17:00
пр. Дмитрия Яворницкого, 107 А. На карте
Центральный , м.Вокзальная
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
В клініці була на діагностиці, все зробили, все вчасно по запису. Клініка мені подобається, персонал привітний, відповідають на всі запитання, неодноразово в клініку зверталась, чудова клініка і буду звертатися в майбутньому ще
Лучшая клиника из тех где я был, мне понравилась, буду в клинику обращаться. Очень удобное расположение, удобно подъезжать, удобная парковка. УЗИ специалист молодец!
Всё прошло быстро, без задержек и главное качественно.
Адекватна клініка. Добрий і адекватний персонал. Відбулося все оперативно і швидко.
Персонал дуже уважний, мені все сподобалося.
Сподобалось, що в клініці відносно нове обладнання та кваліфіковані співробітники, які усе зробили швидко та якісно.
Сподобалось відношення персоналу, техніка робоча.
Дуже сподобалась клініка.Гарний сервіс, швидко нас прийняли.
Гарна клініка, зручне розташування, чисто та є бахіли. Все добре.
Нічого конкретного сказати про клініку не можу. Все швидко пройшло.
Все были внимательны, диагностику провели хорошо. Мне понравилось.
Дуже сподобалось відношення людей хороші, добрі. Було комфортно у клініці.
Понравилось отношение и то как врач перед диагностикой обо всём меня опросила, а после проконсультировала насчёт моих дальнейших действий и к какому врачу следует обратиться с выводом КТ.
Все сподобалось у даній клініці. Перебування було чудове.Все пройшло швидко і добре. Привітний персонал, який відповів на усі запитання.
Все пройшло добре. Все сподобалось. Привітний персонал.
Мені було дуже комфортно, дуже гарні ціни, та гарний персонал
ерсонал був професійний, чуйний, віднеслися дуже добре
Усе було на відмінно й по сервісу й за часом.
Сподобались оперативність та комфортні умови.
Запитань не виникло, обслуговування швидке, та якісне.
Було комфортно очікувати в Он Клінік. Лікар який проводив УЗД щитовидної залози дуже уважний та професіонал своєї справи. Зустріч мені сподобалась та обслуговування в клініці.
Зробили КТ вчасно та професійно, висновок отримала гарний.
Мне очень понравилось и и обслуживание и сервис и врач, которій проводил мне УЗИ.
Очень хорошо встретили, полностью проинструктировали что нужно сделать для диагностики, дали подробное заключение.
Все було чітко, оперативно. Дуже сподобався сервіс