- Пн-Пт: 11:00-20:00
- Генератор в клініці,
- Пн-Пт: 10:00-19:00
- Сб: 9:00-15:00
- Нд: вихідний
Клініка працює з 2012 року. Використовує сучасні методи лікування та діагностики. Лікарі із досвідом від 7 до 30 років. Цифрова стоматологія: лікування дисфункції СНЩС, неправильного прикусу та протезування зубів. Хірургія: безболісне видалення зубів, імплантація, кісткова пластика та пластика ясен. Парадонтологія: лікування пародонтиту та захворювань ясен будь-якої складності. Відділення класичної ортопедії: безопераійне лікування хребта та суглобів (грижа, протрузія, артроз) Зручна локація: метро Палац Україна, власна парковка. ще
пров. Новопечерський, 5. На карті
Печерський , м.Печерська, м.Палац Україна
Стоматологія представляє широкий спектр сервісів, які допомагають вирішувати всі проблеми з зубами та забезпечує їхнє здоров'я на будь-якому етапі життя. Лікарі надають як першу допомогу пацієнтам з болісними відчуттями, так і комплексний підхід для вирішення найскладніших проблем зі здоров'ям зубів.Основним напрямком роботи нашої стоматології є лікування зубів та всіх супутніх проблем, таких як кісткова та м'язова дистрофія, стоматит та інші порушення в роботі органів залишкової системи. Ми використовуємо сучасні методики та технології для розробки індивідуальних планів лікування для кожного клієнта. ще
Стоматологічна клініка HappyDent розташована в центрі міста Київа, надає наступні послуги: ортодонтичне лікування, терапевтичне лікування, видалення зубів, хірургія, ортопедія, естетичне видозмінення усмішки, дитяча стоматологія, лікування у медичному сні ще
Smile Medical Clinic — сучасна стоматологічна клініка з обладнанням преміум-класу Dentsply Sirona та командою кваліфікованих лікарів. Із 2005 року ми допомагаємо вашим родинам зберігати здоров’я та красу усмішок. Наша філософія лікування — це турбота, досвід та найновіші технології для вашого комфорту та бездоганного результату! ще
проспект Володимира Івасюка, 8 корпус 7. На карті
Оболонський , м.Почайна, м.Оболонь, м.Мінська
AND – це сучасна стоматологічна клініка сімейного типу. Більше 10 років ми віддано працюємо для Вас, використовуючи найвищі стандарти надання стоматологічної допомоги. Наші ключові переваги – це гарантія безпеки, індивідуальний підхід, сучасні протоколи лікування, командна робота та зрозуміла цінова політика. Ми любимо свою роботу та пишаємося Вашими усмішками! ще
вул. Глибочицька 13, будинок 3 (вхід з вулиці Татарської). На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська, м.Контрактова площа
Ermetov clinic - елітна авторська стоматологія в Києві, яка знаходиться поруч з метро «Печерська». Клініка заснована Ігорем Ерметовим - стоматологом з 23-річним стажем, експертом в області ортопедії, імплантології та комплексної стоматологічної реабілітації. Особливість стоматологічної клініки - в комплексному підході, що гарантує дбайливе ставлення до здоров'я пацієнта і максимально раціональне планування лікування і реабілітації ще
Печерський спуск, 19. На карті
Печерський , м.Кловська, м.Печерська
Сучасна клініка, яка пропонує ефективне лікування будь-яких ортодонтичних проблем дорослих і дітей. Технологія «Invisalign» (сучасна методика корекції прикусу і вирівнювання зубного ряду прозорими елайнери) дозволяє гарантувати доступне і оперативне лікування будь-яких аномалій прикусу і порушень зубного ряду ще
вул. Саперне поле, 3, кв. оф.342. На карті
Печерський , м.Палац Україна
Не варто терпіти неприємні відчуття і ризикувати своїм здоров'ям - зверніться в стоматологію Astra Dent на Борщагівці. Astra Dent на Борщагівці - входить в рейтинг ТОП-5 Стоматологічних Клінік Києва. ще
Astra Dent на Дарниці – це досвідчений і турботливий персонал, сертифіковане обладнання та витратні матеріали, зручне розташування і це далеко не весь перелік причин, через які пацієнти довіряють турботу про свою усмішку нашій стоматології. ще
Якість послуг, комфорт, професіоналізм лікарів - все, до чого наші пацієнти звикли в Astra Dent, в зручній локації - на лівому березі Дніпра. ще
Медичний центр «Цертус» надає весь комплекс послуг з пластичної мікрохірургії, отоларингології, косметології та стоматології. Співробітники клініки - висококваліфіковані лікарі, які проводять пластичні операції і процедури, спрямовані на боротьбу з передчасним старінням шкіри; здійснюють «малі» хірургічні втручання з видалення новоутворень, рубців, судинних дефектів. ще
вул. Чорних Запорожців 26. На карті
Деснянський , м.Чернігівська
Клуб 32 - майже два десятиліття ми створюємо більше, ніж мережу клінік, ми формуємо атмосферу довіри, у якій турбота про пацієнта стоїть вище за все. Наш головний принцип простий: важливо не лише вилікувати зуб, а й зробити так, щоб людина почувалася комфортно і впевнено. ще
вул. Степана Рудницького, 15, корп. 3 (літ. А). На карті
Голосіївський , м.Іподром
Стоматологія ORTHO надає європейські стандарти лікування зубів та відновлення посмішки, професійний підхід до профілактики, діагностики, лікування та подальшого реабілітаційного відновлення ще
проспект Миколи Бажана, 26, прим.343. На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Позняки
Стоматологічна клініка Kiddy Clinic пропонує сучасні методи лікування для дітей та дорослих. Наші фахівці використовують передові технології та якісні матеріали, забезпечуючи комфорт та безболісність процедур. Ми створюємо індивідуальні плани лікування для досягнення найкращих результатів. ще
PROZHEIKO dental studio — це про досвід, найсучасніші технології та лише індивідуальний підхід. Пропонуємо повний спектр стоматологічних послуг — від терапевтичного лікування до складних ортопедичних конструкцій. Усе для того, аби ваша усмішка сяяла ще яскравіше! ще
бульвар Миколи Міхновського, 6-Б. На карті
Печерський , м.Звіринецька, м.Либідська